28 de juny del 2010

Vidres trencats al parc de Tortosa

L'Ajuntament de Tortosa té previst incrementar la neteja al parc municipal Teodor González, després que les últimes setmanes s'haja detectat un increment preocupant de vidres trencats en diverses zones del parc. Una trista mostra de l'estupidesa humana, i del molt poc que alguns veïns pensen en els altres i en el respecte del bé comú. Alguns pares ja han denunciat la presència de vidres al parc, ja que hi ha xiquets menuts que han resultat ferits com a copnseqüència de vidres enclavats. La imatge d'aquest vidre al passeig central del parc està presa aquest dilluns al matí. De la mateixa manera, també hi ha puntes de cigarretes i closques de pipes, sobretot al voltant dels bancs.

Fa dues setmanes, la policia local ha va denunciar tretze joves, tres dels quals són menors d'edat, després d'haver-los identificat com els autors dels aldarulls i dels actes vandàlics al parc municipal Teodor González i en alguns carrers adjacents. Els joves haurien accedit al parc i haurien provocat alguns danys a la Barra Tortosina. Els denunciats haurien fet destrosses a les zones enjardinades i en una de les noves àrees infantils, i haurien deixat nombroses deixalles sense recollir. A més, també haurien llançat a la via pública algunes taules i cadires de les terrasses dels bars que hi ha a l'avinguda de la Generalitat. Els joves denunciats s'exposen ara a rebre sancions de fins a 3.000 euros.

6 comentaris:

  1. quelcom falla a la nostra societat quan abunden aquesta mena d'actes vandàlics

    ResponElimina
  2. És penos, i més encara sabent que és una zona on juguen els petits. I és que hi ha coses que no m'entren al cap ...... de manera pareguda, entre el CEIP Temple i el parc de columpios, hi ha una zona de gespa ideal per a jugar-hi els més petits, però que alguns amos de gossos prefereixen convertir en una zona plena de m...a.

    ResponElimina
  3. Jo vic a les afores i no tinc cap problema en lo del gos,si alguna vegada a fet algo,que no sol fer-ho, ho roplego, lo que si es sert,es que a Tortosa no hi han pipicans,i al parque seria un bon lloc per ficar-ne cape un.

    ResponElimina
  4. A Tortosa sí que hi ha pipicans. De fet, al mateix parc n'hi ha almenys un, que jo recorde, al costat de La Nau.

    ResponElimina
  5. Me pasare esta tarde a voreu,ja te dire si esta be o no.

    ResponElimina
  6. No he vist cap pipican.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta