20 de juliol del 2010

Al·legacions i talls de carretera pel traçat de l'autovia A-7

Bel diu que l'estudi d'impacte aprovat per l'Estat permet que es trinxi Campredó.

El traçat de la futura autovia A-7 separa el poble de Campredó i el nucli de Font de Quinto, sense atendre les al·legacions de l'Ajuntament de Tortosa ni el consens promogut per la delegació de la Generalitat a l'Ebre amb els ajuntaments del territori. L'alcalde tortosí, Ferran Bel, va denunciar ahir que el govern de l'Estat ja ha aprovat un segon estudi d'impacte que incompleix el compromís d'estudiar traçats alternatius. De fet, està elaborat amb plànols redactats el desembre del 2009, que és quan es va aprovar una proposició no de llei de CiU al Congrés dels Diputats. Bel va anunciar que l'Ajuntament tortosí tornarà a presentar al·legacions al projecte, i l'alcalde pedani de Campredó, Joan Sanahuja, va advertir que es plantegen tallar l'autovia de l'Aldea (C-42) i l'N-340.

Publicat a ElPunt.cat i a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 20-07-2010 Pàgina 6

5 comentaris:

  1. Algu me pot explicar que hi ha de mal fer passar la carretera entre fontdequinto i campredo?

    ResponElimina
  2. Algu me pot explicar qui es este IGNORANT!!!!!!

    ResponElimina
  3. Pos este ignorant hauria de tenir certa empatia pel poble de Campredó! No ens han preguntat! El poble queda dividit per una barrera de 10 metres amb molt soroll... així, de manera simple t'ho he explicat. Ho has entès ingorant?
    Per altra banda, no crec que Tortosa hagi defensat amb prou força el nostre pensament i la nostra alternativa proposada... serà desconfiança... seran interessos interns de Tortosa... qui sap! Com sempre, el poble perd!

    ResponElimina
  4. Pot ser si que us ho haureu de fer mirar. De moment, la plana major de CIU a l'ajuntament, pel tema del canalet, es van reunir amb la plana major de Convergencia a Barcelona. No em consta que hagin fet el mateix pel tema vostre. Per un altre costat, ERC, tant ven representada a Campredo, per part del delegat Sr. Salvado ja s'ha pronunciat i ha volgut destacar que de les tres al·legacions presentades a les TTEE, dos ( La Galera i El Perello ) han estat aprovades, 99 % ha dit. Aixo si, per part del cap local d'Esquerra ja s'ha culpat al PSOE, abans, suposo, de plantejar-se si, des del govern municipal ( CIU i ERC ) s'ha treballat com s'havia de treballar. Pilotes fora.

    ResponElimina
  5. Com sempre los de la barriada de Campredo molt simpatics.
    Lo poble no quedara dividit,ja esta dividit,que jo sapigue hi ha un km de un nucli a un altre,apart que es il.legal fer passar una carretera per mig d'una poblacio.
    Ja que lo soroll es una excusa,suposo que tambe s'auria d'allunya la C-42,per la mateixa regla de tres,no?
    Clar que tambe la c-42 es unaltra barrera,no?No se fan acsesos per als camins de tota la vida quan se crusa una carretera,veritat?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta