20 de juliol del 2010

[EbreDossier] Una solució militar per a tot

El ministre de Foment, José Blanco, ha explicat aquest matí, en una entrevista a la Cadena Ser, que ha acordat amb el Ministeri de Defensa “habilitar controladors militars amb la finalitat que puguin habilitar el tràfic aeri” a l'Estat espanyol. L'objectiu és substituir dels controladors civils que estan de baixa, i la situació dels quals està sent investigada per la Seguretat Social. A Espanya, sembla que sempre hi ha una solució militar per a tot. Si hi ha un incendi o una inundació i el poder civil no se'n surt, queda el recurs de cridar l'exèrcit perquè tregui les castanyes del foc. Si hi ha uns treballadors que fan una vaga encoberta, hi ha uns militars que hauran de complir les ordres sense que ningú s'atreveixi a titllar-los d'esquirols. Si algú gosa qüestionar la indissoluble unitat d'Espanya amb nacions de fireta, hi ha l'opció de traure els tancs al carrer. El que no recorden aquests polítics és que, a Espanya, quan el sistema no funciona, també són els militars els que no han tingut -històricament- cap mania de fer-los fora del poder.

Més informació:
-Blanco: ”Habilitarem controladors militars per garantir el trànsit aeri”

5 comentaris:

  1. Molt bo!
    S'hauran de vigilar les esquenes ...

    ResponElimina
  2. "Ils sont fous des romains"!

    ResponElimina
  3. Molt bé, ja és hora de posar les elits hiperprivilegiades al seu lloc. Ara cal seguir amb els farmacèutics, els notaris etc. etc.

    ResponElimina
  4. I què voleu? Això és Espanya! El q mos sona a natros com a d'un altra galàxia allí els hi sona molt familiar...serà perquè som dos realitats diferents, mal els hi pese als de uniformitat. Bon vent! Comencen nous camins!

    ResponElimina
  5. Sempre passa el mateix..Quan algú apella a una solució militar es quan s’arreglen les coses…

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta