23 de juliol del 2010

[Àudio] El director de la Festa del Renaixement fa les seues recomanacions per al cap de setmana de la festa

[Àudio] Domingo Tomàs fa una primera valoració de la XV Festa del Renaixement

[Àudio] El director de la Festa del Renaixement fa les seues recomanacions per al cap de setmana de la festa

[Àudio] Domingo Tomàs explica com estan funcionament els nous espais i destaca la relació qualitat-preu de la Festa del Renaixement

2 comentaris:

  1. Vull felicitar a Domingo Tomás, al seu equip, i a tot el voluntariat, per la seva r dedicació que any rere any fa que ens puguin oferir una millor qualitat de la Festa.

    ResponElimina
  2. Jo també vull felicitar, però "oco" diria que alguns als que se'ls agraeix la seva feina, esforç, dedicació etc., inclús al parlament de l'Alcalde a la inauguració, cobren per ferla; que no diré jo que no siguen mereixedors de reconeixement, però, davant de tots, ELS ANÒNIMS VOLUNTARIS que, com sempre, sense ells, no es podria fer una cosa d'aquesta envergadura.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta