13 de juliol del 2010

El PSC garanteix que l'Ebre serà una vegueria

Sabaté diu que Zapatero esmenarà la llei electoral general aquesta legislatura.

Ni la sentència del Tribunal Constitucional sobre l'Estatut, ni el dictamen del Consell de Garanties Estatutàries, expressen “res que no se sabés” sobre el procés legislatiu “complex” que ha de permetre la creació de la vegueria de les Terres de l'Ebre. Això és el que va remarcar ahir el president del PSC a les Terres de l'Ebre, Joan Sabaté, que va lamentar el to “pessimista” d'Esquerra. A més, també va carregar contra CiU perquè ha aprofitat la situació per reclamar la paralització de la llei. Segons Sabaté, un cop aprovada la llei de vegueries al Parlament, hi ha el compromís del govern del PSOE de tirar endavant la reforma necessària de la llei orgànica de règim electoral general (Loreg) dins de la legislatura actual. “Amb un canvi en el preàmbul de la llei seria suficient per tenir dues vegueries en una mateixa província”, va dir Sabaté.

Publicat a ElPunt.cat i a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 13-07-2010 Pàgina 6

15 comentaris:

  1. El sr. Sabaté segueix sense enterar-se de les coses. El Tc ha deixat bastant clar que l'estatut esta fora de la constitució, i no sol això sino que el consell de garanties estatutaries diu que la llei de vegueries no es correspon amb l'estatut, i ara ens surt l'amic Joan a dir que ell i Zp ho arreglaran tot, un poc de rigor politic per favor.

    Al meu entendre el més ràpid seria que l'estat fes a les Terres de l'Ebre provincia, i així no hi haurien problemes amb el TC, i tindriem el finançament que la nova llei de vegueries no ens garantitza, quan siguem territori legalment aceptat ja decidirem si ens diem vegueria, regne taifa de Tortosa o un altre nom, per mi el nom es el de menys l'important són els diners i la autonomia.

    ResponElimina
  2. Txeic, quin tàndem! I el candidat a alcalde té en aquesta fotografia una energia!!!

    ResponElimina
  3. Fa una carona de San Bernardo bonatxón...Què injusta és la gent.

    ResponElimina
  4. .....Com saps que el candidat es diu Sabaté!!!!!, "pájaro"

    ResponElimina
  5. Cucafera, "ocellet", que no te n'enteres.
    http://joan-sabate.blogspot.com/2010/05/un-any-per-les-eleccions-municipals.html (entrada del 29/5/2010)

    "Fins al 29 de maig de 2011 continuarem treballant fort, perquè Tortosa torni a tenir un govern de progrés, un govern socialista que permeti rellançar el nostre municipi, prioritzant allò que convé a la majoria: la promoció econòmica, per crear llocs de treball i de qualitat; continuar millorant l’espai urbà de Tortosa, guanyant qualitat amb la transformació dels terrenys recuperats a RENFE i construint aparcament en el seu subsòl, i impulsant la construcció del nou pont sobre l’Ebre, alhora que tornem a fer de motor del territori ebrenc en matèria d'infraestructures de comunicació. Per a tot això, estem i estarem més a prop dels ciutadans escoltant-los per millorar la nostra proposta, evitant errors del passat i per garantir la mobilització de la majoria de tortosins, que és una majoria de progrés, perquè Tortosa no es quede al marge del creixement del país."

    Quan Joan Sabaté utilitza el plural magestàtic "continuarem fins el 29/11/2011" és perquè es torna a presentar, per a l'alegria de Ferran Bel.

    ResponElimina
  6. Per cert, a més diu "estem i estarem més a prop dels ciutadans escoltant-los per millorar la nostra proposta, evitant errors del passat".

    L'home reconeix que va tenir errors, quan el que teni que fer és que va tenir "horrors".

    ResponElimina
  7. Canalero, saps el que és un signe d'interrogació? Pos bé, és precisament el que NO hi havia al meu comentari, i el que si intentava haure era ironia, incidint ( no se si te'n has adonat ) que els dos de la foto es diuen Sabaté.
    Estes calors............( sense interrogant )

    ResponElimina
  8. Canalero, cucafera, quina profunditat de comentaris ...

    I quina profunditat d'anàlisi ( de cares, de candidats, etc. )

    Txeic, quin tàndem !!! Tots dos començen amb C... com la calor que patim...

    ResponElimina
  9. Bastanta més profunditat que el teu comentari Alferza31, doncs l'únic que saps fer és comentar el que han dit els altres comentadors. LLoro!

    ResponElimina
  10. Després de la sentència del TC poc queda per fer, sobretot en aquells aspectes referits a la justícia, la llengua i la divisió territorial. Encara més, l'espectacle que els grups polítics catalans donaran a Madrid a partir d'avui trencant la precària unitat de dissabte i mostrant el seu tacticisme electoral serà deporable. Per no parlar del ple del Parlament previst per a divendres i de la impossibilitat d'arribar tots a consensuar les propostes i la fulla de ruta.

    Veurem com s'articulen les propostes soberanistes d'aquells que no renuncien a Madrid, d'aquells que prefereixen sentar-se al costat dels opresors abans que deixar de cobrar.

    ResponElimina
  11. Comentadors ???? ....

    Criticadors i prou, diria jo ....

    Per cert, també començen amb C ...

    Au, bon estiu i a suar ...

    ResponElimina
  12. Alferza 31. Jo seré un criticador però tú ets un serf, sotmès a la voluntat del senyor feudal.

    ResponElimina
  13. El to pesimista al que el Senyor Sabaté fa referencia no es el to d’ERC sino el del Senyor Delegat. Un Senyor Delegat que l’11 de setembre del 2009 arengaba als ciutadans de les TTEE a èsser optimistes, mentre les nostres empreses anaven tancant i l’atur cada cop s’anava incrementant en forma exponencial.
    Ara ja el nostre Delegat ja no pot mes que sugerir i suposar,(veure les seves darreres declaracions) dons la evidencia dels fet l’han desbordat totalment.

    ResponElimina
  14. Canalero,

    Com sempre, qualificant ... o desqualificant, que és el més habitual que sabeu fer ...

    No he de donar-li explicacions, però als meus prop de 40 anys mai he estat serf de ningú ... Pot dir vosté el mateix ???

    Per cert, i per no qualificar-lo, Canalero ve del Sr. García (q.e.p.d.) o és un dels afectats del Canalet ???.

    ResponElimina
  15. Txei Alferza, d'aquells que no es veuen la biga a l'ull. Canalero ve de canal de la dreta.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta