6 de juliol del 2010

La retirada d'una línia elèctrica alenteix ara les obres del pàrquing del Carrilet

La retirada d'una línia elèctrica, a càrrec de la companyia Fecsa, està retardant la represa de les obres del pàrquing que l'Ajuntament de Tortosa està construint al subsòl de la plaça del Carrilet. Fa un mes, el motiu de la inactivitat al lloc on es construeix l'aparcament subterrani del barri del Temple era l'afectació de les obres sobre els serveis del subsòl, i més concretament la necessitat de desviar una canonada del gas. Ahir, la regidora d'Urbanisme, Meritxell Roigé, va assenyalar que ara aquest problema ja ha estat resolt, però que la constructora Obredisa està esperant els treballs de Fecsa. «Han de retirar una línia elèctrica i, a banda, han de fer un mur pantalla», va detallar Roigé. Amb tot, la regidora va remarcar que els diversos contratemps ja havien estat previstos en el període d'execució de les obres, que és d'uns 18 mesos.

Les obres del pàrquing de la plaça del Carrilet tenen un pressupost de 2,4 milions i van començar a principi de febrer. Obredisa, l'única empresa que es va presentar al concurs públic, va aconseguir el projecte executiu i la construcció i gestió del pàrquing, que finalment tindrà 193 places, repartides en dues plantes, un 75% de les quals seran de rotació. A canvi de la gestió del pàrquing, l'empresa haurà de pagar a l'Ajuntament tortosí un cànon anual de 42.000 euros durant els cinquanta anys que durarà la concessió, així com assumir les obres de reforma de tota la plaça.

Publicat a ElPunt.cat i a
* El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 06-07-2010 Pàgina 9

2 comentaris:

  1. Si una ciutat no tingues obra oculta (canonades de gas, línies elèctriques, conduccions d’aigua, línies de telèfon i ADSL, enllumenat públic, etc etc) , encara ens podríem trobar amb restes patrimonials, i aquests si que son lents de veritat...

    ResponElimina
  2. Tortosa te això.
    La cole de lentituds.
    Crec que ja estem vacunats.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta