13 de juliol del 2010

[Top Secret] Per què Radio Marca ocupa ara la freqüència de Ràdio Ebre?

Radio Marca ha començat a emetre aquest dimarts a les Terres de l'Ebre, tot ocupant la freqüència que fins ahir ocupava Ràdio Ebre, al 101.9 de l'FM. Per la seua banda, Ràdio Ebre (Cadena Ser) ha passat a emetre pel 95,7 de l'FM, freqüència que fins ara ens servia per escoltar Ona FM. El motiu del canvi és la resolució que el Tribunal de Defensa de la Competència va dictar al desembre del 2005, amb sis condicions per autoritzar la fusió entre la Cadena Ser i l'antiga Antena 3 Radio. Una d'aquestes condicions era que la Ser havia de renunciar a 13 de les seues emissores, una de les quals era la de Tortosa. A més de Ràdio Ebre, la cadena té altres emissores del grup al territori (40 Principals, Cadena Dial i Ona FM). La sacrificada en aquesta opració ha estat la ràdio més jove i amb menys implantació, ja que Ona FM -l'única que emet íntegrament la programació en català- ha deixat d'emetre la seua programació a Terres de l'Ebre.

Quant a Ràdio Marca, l'emissora té una graella basada en informació esportiva i música les 24 hores del dia i té el seu origen en el diari esportiu Marca. De fet, Radio Marca pertany al Grupo Unidad Editorial (amb Pedro J. Ramírez com a director general), després que es fusionessen els grups Recoletos i Unedisa, que pertanyen al grup italià RCS MediaGroup. A Barcelona, Radio Marca va començar a emetre regularment el 2004, però no ha estat fins avui que el seu senyal s'ha escoltat a les ràdios de Tortosa.

8 comentaris:

  1. Pos quina gracia......
    De passo que facin desconnexions amb EsRadio.

    ResponElimina
  2. Donar la benvinguda a Ràdio Marca a les TTE, ara ja només queda buscar un dial per a Intereconomia i donar servei a la diversitat i a la pluralitat d'idees i opinions. A vore si s'acaba el monopoli dels RAC, del Flaix, de Catalunya Ràdio i ens anem alliberant de la crosta.

    ResponElimina
  3. Idees i opinions, les que calgui. Insults, crispació, mentides, sectarisme, anticatalanisme, i Eduardos Garcias Serranos amb gotes ( o poalades ) ultradretanes, tot per a tu.

    ResponElimina
  4. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  5. La Reconquista!!!

    Episodio 15.724

    Los barçanufos deben recibir su merecido.

    Pim, pom, pim, pom, dale, dale!!!
    Zummmmm. Plash!

    Titulares:

    Después de echarlo de la Roja, se quedará Raúl en el Madrid?
    Son compatibles Ronaldo y Di Maria?
    Está en baja forma Kaká?
    Ese cero -siete no lo merecía el Madrid!!!
    El árbitro nos perjudicó!

    Escúchanos en marca-radio y sufre!

    ResponElimina
  6. Clar que sí nobody, visca el pensaent únics!

    ResponElimina
  7. Si, visca la pluralitat i diversitat sobretot com la de les tertulies d'Intereconomia. De veritat, estos paios son fascinants.

    ResponElimina
  8. Hola!

    Us passo un parell d'enllaços:
    - La notícia a guiadelaradio.com
    - Sobre la resolució del tribunal de la competència
    - També he pujat a goear un jingle de l'època d'A3, de l'emissió en cadena de les emissores de Tarragona i Tortosa

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta