28 d’agost del 2010

Detingut un home a Benissanet per la mort a ganivetades d'un temporer

Els Mossos d'Esquadra arresten el presumpte homicida, un ciutadà romanès de 37 anys, poc després dels fets.

Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir ahir al matí un veí de Benissanet, de 37 anys i de nacionalitat romanesa, com a presumpte autor de la mort a ganivetades d'un altre home en un mas prop de Miravet. La víctima era un altre ciutadà romanès, de 39 anys, i tots dos treballaven com a temporers en la recollida de la fruita dolça.

El cas està sota secret de sumari, però la mort –per dues ferides a l'altura del pit– va ser arran d'una discussió en què tant l'agressor com la víctima estarien ebris, cap a les set del matí. L'alcalde de Benissanet, Ignasi Ballber, tot i que es troba de vacances, va ser avisat per la policia a primera hora del matí. Un veí de Miravet havia trobat l'home mort a ganivetades en un mas de la seua propietat, a la partida dels Aubals, on la víctima treballava per a ell recollint la fruita. “Al cap d'una hora i mitja, els Mossos m'han tornat a trucar per dir-me que ja havien detingut una persona, perquè els veïns de Benissanet estiguessin tranquils”, va relatar Ballber. La detenció es va produir en una casa del camí de les Carmenes, a la sortida de Benissanet. L'alcalde també va detallar que el crim va ser dins del seu terme municipal, i que el presumpte homicida treballava a La Capelleta, un grup fruiter del poble.


“Hem vist els Mossos, però no sabíem què passava”


Móra d'Ebre Benissanet Miravet Als carrers de Miravet i Benissanet, res no feia pensar que un home n'havia mort un altre a ganivetades en una casa de camp entre els dos termes municipals. Al magatzem del grup fruiter La Capelleta, al camí que uneix Benissanet amb Móra d'Ebre, ningú sabia encara que un temporer hauria assassinat un altre. “Els temporers són bons treballadors, però quan surten de la feina alguns beuen i ja no saps què fan”, deia un jove del poble, que coneixia l'home detingut. “Hem vist els Mossos per aquí, però no sabíem què havia passat”, va afegir. A les oficines de La Capelleta tampoc en sabien res. El mas on va tenir lloc el crim es troba en una finca de fruita dolça al costat d'un viver de palmeres. Amb 40 graus, tres gossos feien la migdiada al costat de la casa, precintada per la policia.

Publicat a ElPunt.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta