18 de setembre del 2010

Ascó no ha rebut l'informe i s'espera a saber la decisió final

L'alcalde d'Ascó, Rafael Vidal (CiU), va preferir no fer ahir declaracions i esperar a la decisió definitiva sobre el magatzem temporal centralitzat (MTC) de residus nuclears. De fet, l'Ajuntament riberenc ha rebut amb un cert optimisme l'ajornament de la decisió, tot i que s'haja filtrat que Zarra ha estat la candidatura guanyadora. Amb tot, el consistori no va tenir ahir accés a l'informe de la comissió.

Ascó, que el 26 de gener aprovava la seua candidatura a l'MTC, començava el dia amb les primeres informacions que arribaven des de Castella-la Manxa. Diverses fonts del govern de José María Barreda (PSOE) afirmaven que cap de les dues candidatures de la regió, Yebra (Guadalajara) i Villar de Cañas (Cuenca), amb alcaldes del PP, no rebrien el magatzem de residus nuclears, i que el consell de ministres havia de prendre la decisió sobre l'MTC al migdia. De fet, també des de Castella els arribava alguna notícia que Ascó havia guanyat, però l'Ajuntament no en tenia “informació oficial ni extraoficial”. Amb tot, ja havien parlat amb contactes de Madrid i aquestes fonts els havien assegurat que el consell de ministres no tenia la decisió sobre la taula, per bé que no descartaven una decisió que finalment no va arribar.

Publicat a ElPunt.cat i a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 18-09-2010 Pàgina 4

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta