18 de setembre del 2010

MTC: Prudència a Catalunya, eufòria a Castella-la Manxa

El govern de la Generalitat, que com el Parlament ha rebutjat la instal·lació del magatzem de residus nuclears en territori català, no es pronunciarà sobre la possible designació de Zarra fins que la decisió no siga definitiva. Així ho van explicar ahir a El Punt fonts de Presidència, tot i el comunicat emès per la Delegació de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, amb una primera valoració del delegat Lluís Salvadó. A més, segons les mateixes fonts, els membres del govern no s'han reunit després de la deliberació del Consell de Ministres, i el tripartit no farà un pronunciament conjunt fins que no se sàpiga del cert l'emplaçament del cementiri nuclear.

Més clar va ser ahir a la tarda el president de Castella-la Manxa, José María Barreda (PSOE), que es va reunir a Guadalajara amb la Plataforma Anticementerio Nuclear. “No sabem on estarà l'MTC, perquè aquesta decisió correspon al Consell de Ministres, que no l'ha pres; però sí que sabem on no el posaran”, va dir Barreda. De fet, el mateix ministre Miguel Sebastián li va confirmar “sense cap mena de dubte”que l'MTC no anirà a Yebra o Villar de Cañas. Barreda, però, va admetre que Zarra és molt a prop d'Albacete.

Publicat a ElPunt.cat i a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 18-09-2010 Pàgina 4

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta