24 de setembre del 2010

ERC celebra un vermut anti-MTC a Miravet amb Joan Puigcercós

ERC ha organitzat diumenge a Miravet un vermut popular contra el cementiri nuclear, amb la presència del president del partit i candidat a les eleccions del 28-N, Joan Puigcercós. El vermut començarà a la 1 del migdia a la plaça de l'Arenal, just a la vora del riu, on també hi haurà diversos parlaments. Abans, Puigcercós participarà en la trobada de càrrecs institucionals i orgànics d'ERC a les Terres de l'Ebre i del Camp de Tarragona, que es farà al casal de Miravet. El secretari nacional de política territorial i medi ambient d'ERC, Lluís Salvadó, va dir ahir que el partit “no abaixarà la guàrdia” per evitar l'arribada de l'MTC.

Publicat a ElPunt.cat i a
El Punt Barcelona 24-09-2010 Pàgina 11
El Punt Barcelonès Nord 24-09-2010 Pàgina 11
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 24-09-2010 Pàgina 9
El Punt Maresme 24-09-2010 Pàgina 11
El Punt Penedès 24-09-2010 Pàgina 11
El Punt Vallès Occidental 24-09-2010 Pàgina 11

Foto: ERC

1 comentari:

  1. Els brindis i vermuts d’ERC han estat sempre èpics..!
    Ara be, un vermut “anti MTC” ja supera qualsevol formula mediambiental, dons comença a la una del mig dia a la plaça de l’Arenal, però com sol passar mai se sap quan s’acabà....

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta