27 de setembre del 2010

Regal Barça-Assignia Manresa a Tortosa, el dia de la vaga general

El partit Regal Barça-Assignia Manresa portarà a Tortosa el millor bàsquet d'Europa aquest dimecres, dia de la vaga general convocada que han convocat els sindicats contra la reforma laboral. En aquest sentit, la manifestació de l'últim Primer de Maig també va coincidir amb un altre gran esdeveniment esportiu, la XI Cursa Popular i VII Caminada Ciutat de Tortosa, un fet que va molestar alguns sindicalistes.

Aquest 29-S, el pavelló poliesportiu de Ferreries acollirà un matx de primer nivell en el marc dels actes de Tortosa Ciutat del Bàsquet 2010, a partir de les 20.30 hores. Així, els aficionats al bàsquet tindran l'oportunitat de veure en directe alguns dels millors jugadors del moment en un partit que enfrontarà l'actual campió d'Europa, el Regal Barça, amb l'Assignia Manresa. A més, el Regal Barça visita Tortosa només uns dies després d'adjudicar-se la Supercopa i la Lliga Catalana. Les entrades estan a la venda a les oficines de Tortosasport i a les botigues Pam i Toc i Intersport Fevi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta