29 d’octubre del 2010

Gandesa obre la Festa del Vi amb un nou portal web i perfil a Facebook

Gandesa inaugura aquest vespre la XXIII Festa del Vi, que es complementen amb la vuitena edició de les Jornades Gastronòmiques, que duraran fins el 2 de novembre. Però, a més a més, la comissió organitzadora també ha posat en servei el nou portal de la Festa del Vi a internet, amb què podreu estar al corrent de tot allò relatiu al certamen. En aquest portal es pot consultar el programa d'actes i formalitzar les inscripcions a algunes de les activitats previstes. A banda, també han obert una pàgina pròpia a la xarxa social de Facebook, que ja té més de 500 simpatitzants i que ha esdevingut l'altre mitjà de promoció de la Festa del Vi a través del web 2.0.

Nit de les Garnatxes Blanques

D'altra banda, la I Nit de les Garnatxes blanques protagonitzarà aquest divendres la primera jornada de la Festa del Vi. Aquest esdeveniment se celebrarà aquesta nit en el marc incomparable de la sala de premses del celler modernista de Gandesa, obra d’en Cèsar Martinell datada de 1919 i escollida, per votació popular, una de les set meravelles de Catalunya. L’activitat es desenvoluparà en una ambient nocturn, especialment adequat per l’ocasió. Per un preu de 15 euros per persona, s’oferiran degustacions de vins varietals de garnatxa blanca, acompanyats d’un assortiment de tapes selectes especialment preparades per cadascun dels diversos tipus de vins que es presentaran. En total hi haurà representats 16 cellers elaboradors amb 27 vins emparats per la DO “Terra Alta”. La DO “Empordà”, com a convidada, comptarà amb una representació de 3 cellers i 4 referències. La DO “Terra Alta” té en el seu patrimoni vitivinícola un 90% de la superfície catalana de Garnatxa blanca, un 75% de la de l’estat espanyol i pràcticament una tercera part de la superfície mundial. La cultura del vi blanc pròpia de la Terra Alta i el profund procés de refinament d’aquestes elaboracions durant els darrers 15 anys, estant donant com a resultat una amplia i variada oferta de vins elaborats a partir d’aquesta varietat. Uns vins refinats que no renuncien al marcat accent mediterrani que els caracteritzen. Sense cap dubte, la I Nit de les Garnatxes blanques esdevindrà una gran ocasió per gaudir d’aquesta riquesa. Amb l’organització de la I Nit de les Garnatxes blanques, l’organització de la Festa del Vi vol contribuir a foment de la Garnatxa blanca que s’està impulsant des del Consell Regulador en el marc d’un pla estratègic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta