30 de novembre del 2010

[Top Secret] Què sap Rahola sobre el cava que Carod-Rovira hauria comprat dissabte al Delta?

La periodista Pilar Rahola, exdirigent d'Esquerra, ha comentat aquest matí a TV3 els resultats d'ERC a les eleccions al Parlament. Segons Rahola, no pot ser que el candidat Joan Puigcercós no assumisca cap responsabilitat després de la desfeta dels republicans en el 28-N. A més, la tertuliana del programa de Josep Cuní ha especulat sobre com deu haver viscut Josep-Lluís Carod-Rovira la nit electoral. "Carod-Rovira deu haver esgotat tot el xampany de les comarques tarragonines", ha dit. En aquest sentit, potser Rahola sabia més del que deia. Ahir, a la seu de CiU de Tortosa, es comentava que Carod-Rovira (que té casa al Delta) havia estat comprant durant la jornada de reflexió, a la tarda, en un supermercat de Deltebre. I que s'havia gastat 178 euros en ampolles de cava. "Això és una maldat", li ha recriminat Cuní durant la seua intervenció. "T'equivoques tant!", ha replicat Rahola, que ha recordat que ningú ha vist Carod-Rovira durant tota la campanya, ni tampoc la nit electoral a la seu d'Esquerra. "Aquest sí que és un rei destronat més content que un gínjol", ha conclòs Rahola. Finalment, pel seu somriure irònic semblava que Cuní també tenia constància de com havia passat Carod-Rovira la nit electoral, tot i que ha dit que no volia "fer especulacions".



Foto i vídeo: TV3.cat

3 comentaris:

  1. No oblideu que a les TTEE el binomi ERC/CAVA sempre ha estat una constant en aquesta legislatura.

    ResponElimina
  2. Jo també he vist el programa aquest matí des d'internet a França. La Rahola sap molt bé el que va fer Carod aquella nit. De totes maneres, ho trobo digne i del tot normal si es va "emborratxar" veient la derrota de qui li va tocar les pessigolles.

    No en vull dir res, ni fer-ne auguris; però la nova entrada pot tenir més d'una cara coneguda a part de l'ex-president del Barça!

    Ho anirem veient com avança!

    ResponElimina
  3. Homens!
    Parlem de "cara de pal" Puigcercós.Ni un somriure mai!
    Je, je... no es pot viure al Delta, massa "mosquita muerta".
    Tot irònic!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta