24 de desembre del 2010

El govern de Francesc Gas nega cap vet al grup del PSC de Roquetes


L'alcalde roquetenc, Francesc Gas (ERC), va negar ahir l'existència de cap vet al grup del PSC, en l'emissora municipal Antena Caro o bé a la revista Roquetes. Gas va afirmar que les acusacions “molt greus” del portaveu del PSC, Miquel Castelló, que han motivat la intervenció del síndic de greuges, són “mentides”. En aquest sentit, l'alcalde va rebutjar les declaracions en què Castelló afirmava que no convidaven els socialistes a Antena Caro o que fins i tot haurien “retallat” les seues fotografies a la revista Roquetes. “El síndic, per la reiteració de la queixa del PSC, ha reobert un expedient iniciat el 2008”, va aclarir Gas. “Però ja li hem contestat amb la informació que ens requeria”, va dir. Per la seua banda, el regidor d'Hisenda i Comunicació, Jordi Baucells, va detallar que ha estat el govern actual el que ha aprovat un reglament per garantir l'accés als mitjans municipals, i que el PSC ha declinat participar en l'últim número de la revista Roquetes “per falta de temps”. Gas i Baucells van afegir-hi que els socialistes no seuen junts durant els plens perquè caldria fer obres molt costoses al saló de sessions.

Publicat a El Punt

Foto: Antena Caro

2 comentaris:

  1. Tants anys clamant contra el sectarisme i sembla que no se n'apren. Si tan clara és l'evidència perquè no s'ha fet arribar a la primera sol·licitud del Síndic tota la informació?

    Lo de Baucells és un error que els roqueteros han de pagar molt car, no pot ser regidor algú que pren per tontos a la resta i només ell és creu el viu del poble. En lo gran que és la sala de plens i la taula, com és possible que els grups no es puguin seure amb tots els membres junts? No fan falta ni obres ni diners Baucells, fa falta voluntat.

    ResponElimina
  2. No ho entenc, ara suposo que hi ha una cadira per cada un dels regidors, llavors, de quines obres estem parlant?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta