22 de desembre del 2010

El Nadal Jove es renova i ocuparà tot el pavelló firal de Remolins

El saló infantil i juvenil de Tortosa obre les portes al recinte de Remolins del 24 de desembre al 2 de gener · Es mantenen els preus ampliant les activitats ·

La divuitena edició del Nadal Jove, el saló infantil i juvenil de Tortosa, obrirà les portes divendres al pavelló firal de Remolins, on es podrà visitar fins al 2 de gener del 2011. Per segon any consecutiu, l'Ajuntament ha cedit l'organització i la gestió del saló a l'empresa J99 Produccions, amb un pressupost de 47.000 euros. Amb tot, més de 50 voluntaris i diversos patrocinadors col·laboraran amb el Nadal Jove. A més, tot i que s'ampliarà la superfície del parc a tot el pavelló firal amb noves atraccions, tallers i activitats, el consistori ha congelat els preus. L'entrada per als infants serà de tres euros, i d'un euro i mig per als adults. A banda, hi ha un abonament de 12 euros per tots els dies. El 2 de gener l'entrada serà gratuïta, tot coincidint amb la recollida de les cartes als Reis Mags.

El regidor de Festes, Jordi Folqué, va acompanyar una representant de J99 Produccions, Neus Pons, en la presentació del Nadal Jove. Pons va assenyalar que enguany s'han mantingut els tallers més sol·licitats pels usuaris i pels voluntaris del Nadal Jove, i que s'ha ampliat la zona de llar d'infants, que l'any passat va tenir molt d'èxit, amb una piscina de boles i més cavallets. Algunes novetats són l'inflable de Bob Esponja; el Circ de la Mandràgora (un taller de malabars i equilibrismes); un taller de grafits, el Pallamag Xeic, i una zona de fingerboard (patinatge amb els dits).

Publicat a El Punt

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta