20 de desembre del 2010

[Opinió] 'Solucions a la crisi de l'Ajuntament de Tortosa', per Eusebi Morcillo

Tinc la solució per solucionar la crisi econòmica de l’Ajuntament de Tortosa.

Sí, es fort, ja ho sé, no cal tenir molts d’estudis; només cal ser un ciutadà del carrer amb permís de conduir i cotxe (tot legal i solvent) per poder arribar a trobar la solució.

M’ha arribat una multa municipal per anar de 71 a 80 quilòmetres per hora per lo tros d’autovia de Jesús a Quatre Camins, quan en principi hi ha un senyal de prohibit anar a mes de 50 quilòmetres per hora. No res, dos punts i 300 euros de multa (si pagues ràpid, només 150 euros).

Des de que m’ha arribat la multa he tornat per lo mateix tram cap a Tortosa uns cinc cops en dos dies, no he passat de 50 quilòmetres per hora, i cada viatge m’han avançat mínim 10 o 12 cotxes (tenia temps de contar-los).

Pos, per regla de tres: 5x10=50 cotxes cada dos dies; 50x 150 euros= 7.500 euros, diners en multa cada dos dies; 7.500 eurosx15= 112.500 euros, diners en multes al mes.

Tot solucionat, podeu prendre nota.

Eusebi Morcillo
és pallasso i veí de l'EMD de Jesús

13 comentaris:

  1. Es evident que l’industria del automòbil esta en hores baixes, i l’aplicació estricta de la Llei acabarà amb el sector…

    ResponElimina
  2. Ja no parlem de la fiscalitat....

    ResponElimina
  3. És una forma irònica de " conformar-se " però que, evidentment, t'han enxampat i fotut.
    Si que es veritat què emprenya una mica quan, tot i tindre la raó ( en la denuncia ), veus que en la mateixa infracció que tu, hi cauen molts altres però com no els enxampen.......
    Et queda pensar que potser altres vegades has estat tu al que no l'han enxampat.

    ResponElimina
  4. No sé si és demostració d'un país normal o potser ho es del contrari. Segueixo en directe el debat d'investidura de Artur Mas, fan un reses i es veu Mas xerrant amicalment amb Nadal, Mas agafant-li la mà a Sanchez Camacho surtin plegats de l'hemicicle, Marina Geli departint amb Poblet des de els seus escons, i ara mateix, Mas amb Puigcercos i Herrera. I NO ÉS BONIC AIXÒ ?

    ResponElimina
  5. M'ho deixava: Laporta i Puigcercós, rient. No sé de què. Ah, i Montilla.

    ResponElimina
  6. Si que hi penso que de vegades no m'han enxampat, sobre tot quand devant d'un municipal m'ha tocat anar per baix la vorera per que hi havia un cotxe mal aparcat i ell a fet lo mateix que jo i a continuat caminant. Segur que aquell dia no portava la m'aquina de fotos per fer-li una i enviar-li a casa com a mí. Per cert, per 150€ la foto me l'haguessin pogut fer en colors.

    ResponElimina
  7. Si que té rao, hauria de ser el mateix per tothom - el comentari ultim de que algun dia pots apreciar com algun policia urba ignora als cotxes damunt de la vorera és bastant verdadera!
    Hauria de ser "tots per a un", i no "un (que paga) per a tots" !!

    ResponElimina
  8. Ho sento Eusebi.
    Passo casi cada dia per aquesta carretera i no m'han posat mai una multa. Si anaves a una velocitat incorrecta, i t'han posat una multa correcta, lo que mínim que pots fer és callar i baixar el cap i no fer-te la víctima...
    Quan a un li posen una multa (a mi fa poc que la grua va endur-se el meu cotxe), te cag-s en tot, però si es correcta... dos pedres!!

    ResponElimina
  9. Cada cop estem en un estat més i més policial. Sol cal recordar que estem en Estat d'alarma. El que si és cert és cada cop aniran augmentat les multes, i més amb els mossos d'esquadra, que són realment eficients en aquest tema, tot i ser un cos totalment polititzat, i ple de anti-professionals lo de posar multes se'ls hi dona veritablement bé.

    Crec que el fet de que sol s'hi pugui anar a 50 km/h a n'aquella és d’un absurd enorme i pocs som els conductors que reduïm fins als 50, perquè repeteixo considero absurda la limitació.

    De totes maneres tenim sort, no fa molt vaig sentir que a un poble d'Espanya et podien multar per estar plantat a l'acera sense fer res, si si, tal com sona. Increïble, però cert.

    ResponElimina
  10. Vergonyosa l'actuaciço de la policia local ahir que va deixar Tortosa totalment colapsada. Mentre les conitnues obres ens deixaven sense aparcament.

    ResponElimina
  11. Com a Barcelona, si més no!
    ... a casa por navidad!

    ResponElimina
  12. Pues he estado pensando en soluciones a la crisis financiera del Ayuntamiento de Tortosa, como el Sr. Muniato...

    Se podrian hacer pagar impuestos y las multas correspondientes a la infinidad de chalets ilegales que hay en la zona del canalet ( y en otras zonas de la ciudad de Tortosa y sus pedanias ... ) Con toda esta recaudación, podríamos solucionar una parte del problema ( y además los "afectados" del canalet tendrían más
    credibilidad y argumentos para pedir el cambio de trazado de l'Eix de l'Ebre )...

    ResponElimina
  13. Ho sento Javi, però son coses que no me callaré mai, igual que m'han estat apunt d'atropellar passant per un pas de peatons i fent marxa atràs per aparcar, o m'han insultat per intentar entrar a un carrer en un cotxe al mitg i tenir detràs l'autobús i formar un embús impresionant, resulta que la culpa era meua per voler passar, o m'han dit de tot quand pites en lo cotxe a que està travessant lo semafor en roig i he estat apunt d'atropellar..... (continuarà)

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta