27 de desembre del 2010

Salvem Lo Canalet també espera Mas


La plataforma confia en un canvi de traçat de la variant de l'eix de l'Ebre.

La plataforma veïnal Salvem Lo Canalet s'ha reactivat amb motiu del canvi de govern a la Generalitat. Artur Mas es va reunir al març amb el col·lectiu a Barcelona, en una visita organitzada per l'alcalde Ferran Bel, i es va comprometre a respectar la voluntat de l'Ajuntament de Tortosa en la polèmica pel traçat de la variant de l'eix de l'Ebre. En aquest sentit, la circumval·lació impulsada pel tripartit afecta el nucli de Vinallop i la zona urbana del Canalet, i tant l'Ajuntament com l'EMD de Jesús i la plataforma reclamen un traçat alternatiu, a l'altura del canal Xerta-Sénia. De fet, ja després de l'estiu, quan van comprovar que totes les enquestes donaven la victòria a CiU, l'EMD i Salvem Lo Canalet van decidir no presentar conjuntament un recurs contenciós administratiu contra la decisió de la Generalitat de rebutjar les seues al·legacions al traçat. A més, la plataforma confia en una solució perquè el tema era el primer punt del programa de CiU per al Baix Ebre. “Ara potser tenim el 80% que hi haurà un altre traçat, mentre que abans teníem un 98% de les opcions en contra”, ha calculat un dels portaveus, Antoni Melero. A finals de juliol, el tripartit va encarregar la redacció del projecte, i Salvem Lo Canalet creu que el nou govern encara és a temps d'aturar la tramitació.

Publicat a El Punt

8 comentaris:

  1. Perque no fer-la passar per dalt dels ports,ficar a dir alternatives tontes,jo dic la megua.
    LA C-12 PEL CANALET JA,D'UNA PUNYETERA VEGADA!!!

    ResponElimina
  2. Es fan apostes,lo nou conseller la fara pasar pel mateix lloc per on esta traçada,i la Plataforma a callar! Aquesta es disoldra per que hauran complit amb el seu deure,fer soroll per no res! S'apagaran els altaveus de Convergencia fins a nova ordre. AAAARRRR!

    ResponElimina
  3. Ok, salvem els xalets il·legals i fem que la c-12 volti pel portell i el montsianell.

    ResponElimina
  4. No mes cal mirar la foto per descubrir "peons" al servei de Pere Panisello que tenen un d'ilegal,pos que el tomben i fasen d'una vegada la variant tant necesaria,que un dia pasara una desgracia i no tindrem "tripartito" a qui donarli les culpes!

    ResponElimina
  5. Ja n'han passat de desgracies.
    Jo crec que aqui hi han interesos corruptes,si no,no m'explico com l'ajuntament,no treu una alternativa coherent i logica o simplement ho asepta,perque es l'unica cosa que se pot fer,clar que qui tingue una caseta de montanya trasformada en xalet o mansio de manera il.legal,no pensara igual.

    ResponElimina
  6. Ah!l'unic que conec a la foto es Agusti Conesa,bon profesor d'EGB que vaig tindre,en concret de socials i historia,i va ser qui me va fer vore que l'esglesia o les altres sectes religioses son una farsa.L'historia esta per apendre del passat,nois.

    ResponElimina
  7. Pos jo he vist algun militant de Convergència a la foto. La qual cosa, dit sigui de passada, desitjo no sigui " obice, obstaculo ni cortapiasa " per a continuar lluitant pel que honestament consideren. En honor a la veritat, i d'acord en el que ens ha anat contant La Marfanta, de la visita a Mas, de compromís, compromís pel que fa a un altre traçat, poc. Més enllà de paraules d'ànim i que s'hauria fer amb consens i conjugant els interessos generals i els particulars. Com mana el manual de quedar bé sense mullar-se. No dubto que els afectats continuaran lluitant pel que consideren que els perjudica ( no per trinxament del territori etc ) El que fa falta veure es si l'EMD de jesús els tornarà a donar 1.000 € per ajudar-los en les despeses.

    ResponElimina
  8. Segur que mas per dins deuria pensar,(a estos tortosins,sempre lis dona per perdre lo tren),de veritat,esta carretera i altres fan falta.Perfafor,no la caguesem mes,que desde que tinc us de rao,sempre he vist que Tortosa pert patrimoni,primer les segregacions,despues lo tren,per no parlar de les empreses que se tenien que instarar a Tortosa i al final se n'han anat a altres llocs,etc...La capitalitat cada cop esta mes perduda, i mes sense les articulacions que donen riquesa,(carreteres i ferrocarril)perque sol industrial tenim de sobra,pero en molts solar buits.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta