10 de gener del 2011

El PSC de l'Ebre apostarà per l'economia en la campanya de les municipals


El consell de federació del PSC de les Terres de l'Ebre ha donat aquest dissabte el tret de sortida a la preparació de les eleccions municipals del maig del 2011. En concret, els socialistes van aprovar una resolució en què es comprometen a potenciar les polítiques locals de promoció econòmica des dels ajuntaments, tot lluitant contra la crisi i les dificultats econòmiques que pateixen algunes poblacions i reivindicant la "vocació municipalista" del PSC. En aquest sentit, l'estratègia del PSC ebrenc lliga amb el discurs que seguirà Joan Sabaté (PSC) per intentar recuperar l'alcaldia de Tortosa. Sabaté considera que el govern de CiU i ERC ha desatès la promoció econòmica,  i no està fent els deures per deixar el municipi en una bona situació per sortir de la crisi i reforçar el seu atractiu comercial. L'objectiu electoral dels socialistes ebrencs és mantenir la seua implantació al territori i les quotes de representació aconseguides al 2007. Algunes de les seues propostes passaran per potenciar la cultura empresarial i la formació, la innovació, les concentracions comercials urbanes i el comerç de proximitat, i el suport a tots els productes i als sectors econòmics del territori.

Àudio:
-Antoni Sabaté diu que el PSC de l'Ebre se centrarà en les polítiques de promoció econòmica en vista a les eleccions municipals del 2011

Foto: PSC de l'Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta