28 de gener del 2011

Puig havia predit que Campos no faria cap llista independent a Móra d'Ebre

L'actual conseller d'Interior i exsecretari general adjunt de Convergència, Felip Puig, ja va pronosticar a l'abril del 2010 que Santiago Campos no presentaria una llista independent a Móra d'Ebre. Va ser durant una visita de precampanya a la Ribera d'Ebre, quan es va reunir amb els militants per traslladar el compromís que la direcció nacional de CDC ajudaria al màxim Joan Piñol a recuperar l'alcaldia de la capital riberenca. En aquell moment, Piñol s'albirava com a cap de llista de CiU a Móra d'Ebre, però ara haurà d'enfrontar-se a Campos en unes primàries. De fet, Puig es va mostrar convençut que l'exalcalde de Móra d'Ebre no presentaria cap llista independent. “Tots ens podem equivocar, se li ha obert un expedient però confio en la seva bonia per reconduir la situació", va concloure Puig. El que potser Puig no podia endevinar és que, finalment, Campos optaria per obrir un procés intern per tornar a ser el candidat de CiU a Móra d'Ebre.

Foto: CiU

4 comentaris:

  1. Amb CiU cada dia tinc més sensació de dejá vu. On estan tots els pataners independentistes que bramaven contra el tripartit i els deia poltroneros? Ai Maquiavel quanta raó tenies. El poble és sempre desagraït i ignorant.

    ResponElimina
  2. Pel que dedueixo,aquesta es la jugada de Puig:
    Com sabia que si Campos es presentava com a independent la divisió de vots podia fer que no governés CiU o, en tot cas, hi hagués una possible coalició problemàtica entre Campos i Piñol, la solució eren les primaries. Així s'eliminava a un dels dos però tots dintre CiU. Al no escollit ja el col·locarien a un altre lloc, donada la victòria de Mas.
    Ai l'amic Puig, si en sap de solfa!
    Ara no els hi queda més remei a socialistes i ERC (+ ICV i SI si es presenten) que fer una candidatura unitària si volen tindre algun color al nou ajuntament. Cosa prou improbable donades les ambicions d'ambdós partits
    La Unió fa la força. Divideix i guanyaràs.
    "Puigada" total. Lo que ha arribat a manipular el Felip a les TE!!!!!!
    Aprofito per recordar l'esperit caciquista del Campos i els seus judicis en els darrers anys.

    ResponElimina
  3. Tant m’hi fot “dejá vu “ com “laisez faire”, mais on arrive que un petener no te pedigree..

    ResponElimina
  4. Ja posats, per què no desenterren a Forastero...?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta