3 de gener del 2011

Tortosa despenja el retrat de Montilla, al saló de plens


El saló de plens de l'Ajuntament de Tortosa ja no té penjat el retrat de l'expresident de la Generalitat, José Montilla. Però encara no hi ha, tampoc, el quadre del nou president català, Artur Mas. Per això, la sala de sessions només està presidida per un retrat oficial del rei d'Espanya, Joan Carles I. En el ple extraordinari en què es va aprovar el pressupost per al 2011, i que va tenir lloc el 24 de desembre passat, el retrat de Montilla encara hi era, tot i que Mas havia estat investit el dia anterior. Però el nou president no va prendre possessió fins al 27 de desembre, i a l'Ajuntament tortosí s'han volgut esperar a aquest tràmit per despenjar el quadre de Montilla. Ho hem pogut comprovar en el ple d'aquest vespre, en què Tortosa ha aprovat una moció d'ERC en defensa del model d'immersió lingüística a l'escola i una altra de CiU que reclama a l'Estat que els ajuntaments puguen emetre informes negatius d'aquells immigrants que incompleixin l'ordenança de civisme, a l'hora de tramitar les peticions d'arrelament o de reagrupament familiar.

Així era el saló de plens de Tortosa amb el retrat de Montilla, el 24 de desembre.

3 comentaris:

  1. Parlant de treure.....
    Mireu
    si us recorda alguna cosa

    ResponElimina
  2. Una comparació un xic agosarada, i que procedent de on procedeix, fins i tot la comprenc però no la assumeixo.
    Quan la política que promou determinada formació política, no es assumida pel poble, sol passar que aquesta formació política perd les eleccions.. Quines coses oi ?

    ResponElimina
  3. Cada día estoy más impresionado con los comentarios del Sr. Mc Calan ...

    Yo soy de los que piensan que alguna cosa más habría de eliminarse en Tortosa... y no solamente el infamante "letrero" que figura en el "monstruento" situado enfrente del palacio episcopal, en medio del río Ebro ...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta