26 de gener del 2011

[Tribuna] "Del TC a la independència, passant per l'Ebre", de Jordi Sebastià

En un editorial publicat ahir a la web del Centre d'Estudis Jordi Pujol, el qui va ser Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya durant 23 anys afirmava que "Catalunya només té dues opcions: O rendir-se o optar per la independència". I que "Mentre esperem el dia d'un hipotètic referèndum oficial i vinculant els catalans un objectiu clar sí que el tenim: reforçar-nos internament."'

A la resta de Catalunya s'hauria de comprovar si s'estan reforçant internament però a les Terres de l'Ebre, sobretot els darrers tres anys del seu mandat vam estar molt reforçats internament, sobretot contra la seva persona.

M'agradaria molt recordar-li al Senyor Jordi Pujol que durant els tres darrers anys del seu mandat no hi havia cap poble de les nostres comarques a on no fos rebut amb una catifa de sal i una forta esbroncada gràcies a la seva col·laboració amb el PP donant-li suport al transvasament de l'Ebre.

I com va dir fa uns anys fent el Pregó de Festes Majors a l'EMD de Jesús, a molta vergonya per a molta gent, "almenys ara que ja no mano, ni estic al poder no em demaneu res, no us podré ajudar". Tampoc serveixen de res les seves declaracions a una web: Demani als militants del seu partit que votin independència o mantingui's en un discret segon terme cobrant la seva pensió. Ja va tenir 23 anys per governar.

Jordi Sebastià Ferrer
és un veí de l'EMD de Jesús

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta