25 de gener del 2011

CiU i ERC calculen que tindran un 78% del PAM executat abans de les municipals


Ferran Bel, que el 4 de febrer serà proclamat per CiU de Tortosa com a candidat a la reelecció, va afirmar ahir que podrà tancar el seu primer mandat a l'alcaldia havent executat el 78% del pla d'acció municipal (PAM) pactat el gener del 2008 amb ERC. De fet, Bel va comparèixer amb els portaveus de CiU i d'ERC, Meritxell Roigé i Ricard Forés, per assenyalar que el PAM ha estat “un document molt útil”, i que ha servit per donar “cohesió” i “estabilitat” a l'equip de govern. De fet, si no hi ha cap daltabaix en els pròxims mesos, aquest serà el primer govern municipal de Tortosa (des de la recuperació de la democràcia) que acaba el mandat sense cap canvi.

Per la seua banda, Roigé va afirmar que ja han executat 342 actuacions previstes –d'un total de 447–, tot i que hi ha algunes obres que encara no s'han inaugurat o no han entrat en funcionament, com ara el centre cívic de Ferreries. Amb tot, durant el mandat s'han incorporat 45 actuacions que no figuraven en el PAM original, com ara el nou pavelló poliesportiu del Temple, o les obres de l'eixample del Rastre, del carrer Doctor Ferran, del carrer Sant Pere i de la plaça de Cabrera. D'altra banda, hi ha un 8% d'actuacions retardades, que s'han executant i que acabaran al llarg d'enguany, com ara la reforma de la plaça de Sant Joan. Finalment, hi ha un 14% d'obres retardades o descartades, com ara la reforma del carrer Montcada i les escales mecàniques d'accés a l'hospital.

Publicat a El Punt

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta