25 de gener del 2011

El gerent i el cap de la policia local no entraran en l'increment de sous


L'equip de govern pacta d'urgència un comunicat amb la junta de personal i el comitè d'empresa · També afirmen que no hi haurà cap retallada de salaris ·

L'equip de govern de CiU i ERC a l'Ajuntament de Tortosa va emetre ahir un comunicat, signat també per la junta de personal i pel comitè d'empresa, en què es nega categòricament que la negociació per aprovar una relació valorada de llocs de treball del consistori estiga bloquejada. El comunicat era una resposta a la informació que aquest diari va publicar diumenge, a partir d'un document provisional que, com ja vam dir, incloïa una proposta de reajustament salarial feta pel govern tortosí als funcionaris i al personal contractat de l'Ajuntament. Segons fonts municipals, el comunicat conjunt es va forjar a partir d'una sèrie de reunions convocades d'urgència pel mateix alcalde –l'última de les quals, ahir al matí–, i va haver de ser signat per una vintena de persones. La nota diu que la informació publicada és “errònia” i “esbiaixada”, i que fa una interpretació “manipuladora”de les dades. Però la realitat és que, divendres, l'equip de govern de Tortosa va declinar explicar la seua versió a aquest mitjà. En concret, El Punt havia tingut accés a una còpia del document Relació Valorada de Llocs de Treball, redactat pel govern tortosí.

“Ni el cap de la policia local ni el gerent de l'Ajuntament formen part de la relació valorada de llocs de treball, i per tant el seu salari no s'incrementarà en cap cas”, assenyala el mateix comunicat. Va ser l'única declaració oficial que el govern de Ferran Bel va fer ahir sobre el tema. Però durant la presentació del balanç del pla d'acció municipal (PAM), Bel va voler fer un “agraïment”a la feina del personal de l'Ajuntament i als treballadors de les societats i els organismes municipals. De fet, la relació valorada dels llocs de treball de l'Ajuntament és també un compromís inclòs en el PAM. Bel també va dir que reformar l'estructura i el funcionament del consistori “no és un procés fàcil”.

Pujada a 172 treballadors: 323.647 euros

L'esborrany de la relació valorada de llocs de treball de l'Ajuntament indica que caldria congelar el sou a 37 persones (17% del personal), ja que hi hauria un desajust de més de 99.254 euros respecte al sou que haurien de cobrar. Per compensar això, planteja congelacions durant un, dos i tres anys. A banda, hi hauria 172 persones (83%) que haurien de cobrar més, el que suposaria un increment total de 323.647 euros.

Publicat a El Punt

4 comentaris:

  1. Clar que “no és un procés fàcil”, però tres any i mig fan falta?. A més, ara, és la primera vegada que hi ha un gerent que, entre altres coses, dic jo que està per aquests temes.
    Al Juny del 2007 Bel, a la presentació del gerent deia que serviria per a que l'administració municipal fos "«més àgil, més eficaç i més eficient».
    Un, gran economista, assessor d'empreses etc. l'altre, també un crak; ha passat pràcticament el mandat...i encara no sabem si han disfuncions, duplicitats, errònies valoracions de llocs de treball, si uns se la gronxen poc i altres no gens ?. Vinga pos, anim.

    El que sí deu tindre clar tothom és que es juguen 4/500 vots.

    ResponElimina
  2. Anira Ferran Bel a l'entrega dels Oscars el proper 27 de Febrer...?
    El nom de Tortosa hi surt a un moment de la pelicula "BIUTIFUL" i aixo es un puntaso!

    ResponElimina
  3. No podrà marmajoso.
    El 29 inaugura la primera pedra del nou Hospital i el re-empedrat del carrer ciutat.
    I el 30 cinc industries noves als polígons de la ciutat.
    També ha invitat a l'ex-president Montilla i la ministra de cultura Ángeles González-Sinde per a l'ocasió. Aquesta darrera inaugurarà també, al polígon d'Amposta, una macro-empresa de servidors d'Internet que equipararan a les Terres de l'Ebre a les províncies més avançades en el tema del proveïment de serveis d'internet i magatzematge d'actius culturals i medis audiovisuals, donant feina a desenes de joves, naturalment de les nostres terres, actualment a l'atur.

    ResponElimina
  4. GÜAI!!!!!
    M'encanta l'agenda del municipe tortosi,llastima,BIUTIFUL l'haguesen tingut de rodar a Tortosa i agafar d'extra a Paco Xibeca!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta