31 de gener del 2011

Una dona de Tortosa reclama a l'exmarit més de 40.000 euros

El jutjat de Vilanova no atén les seues demandes d'investigació patrimonial. [Foto: Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ]·
Una veïna de Tortosa ha recorregut als tribunals per reclamar a l'exmarit més de 40.000 euros en concepte de pensions impagades als fills menors d'edat. La dona es declara en una situació límit, ja que es troba a l'atur i només cobra l'ajuda familiar. A més, ha rebut un avís de desnonament del pis. La dona es va separar l'any 2000 i l'any següent ja va presentar una primera demanda, ja que l'exparella es negava a pagar-li la pensió, de 580 euros. Amb tot, el màxim que va aconseguir va ser que la justícia embargués 150 euros de la nòmina de l'exmarit. Ara, després d'haver contractat els serveis del gabinet tortosí Fornós Advocats, la dona ha pogut esbrinar que l'exmarit treballa per a un ajuntament, i han reclamat al jutjat de Vilanova i la Geltrú una investigació patrimonial. El jutjat, però, encara no ha tramitat la petició.

Publicat a El Punt

16 comentaris:

  1. Pos a penca noia,ja que les dones ho voleu tot,los fills,pensions i despues que?,arruinar a l'home? Vinga quin morro!
    SOS PAPA!!!

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. ignorant, sempre cal que exercesquis de tal? Com a mínim hauries de respectar a la gent. Suposo què, amb la mateixa ignorància que envies a pencar a la dona, podries dir que l'home no té vergonya en no passar la pensió tot i tenir mitjans. Ho entens que parles per parlar ?
    Si vols aprofitar la noticia per parlar del tema de la més que coneguda problemàtica de pares que no passen la pensió als fills, fes-ho, però no entres en el cas concret ni de forma tant maleducada.

    ResponElimina
  4. Està a l'atur, la van a desnonar i contracta uns advocats? Quines coses ...

    ResponElimina
  5. No sé si els que comenteu ho viviu en pell pròpia però, per tal de matisar alguna cosa, valdria la pena pensar en tots aquells pares separats que passem la pensió religiosament i que ni tan sols tenim dret a tenir els fills en pernocta els caps de setmana a casa. No conec del cas més que el que escriu Gustau, per tant, no entraré a opinar, però, emprar als fills com a arma llençadissa i basar una relació trencada en el xantatge emocional permanent, no deixa de ser un maltractament cap a l'ex que no té la custòdia. I d'això que en diuen els jutges?

    ResponElimina
  6. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  7. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  8. A si,ara demaneu que me sensuriguen lo comentari,este ignorant atenta contra la llivertat de les injusticies,es molt poc democratic,en resum es molt ignorant.

    ResponElimina
  9. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  10. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  11. Són patètics los comentaris de la penya que està escrivint. Coneixeu a la dona? o bé a l'home?qui sou per jutjar, per dir qui és innocent o culpable?només amb el que diu aqui tampoc us podeu fer una idea de com són ni de que per què ho fan, per venjança, per necessitat...una cosa és comentar u opinar i l'altar crucificar a la gent, tant me fot si és home o dona o tosino!!Encara critiqueu al Salvame i us poseu al nivell de la Esteban, La Karmele i genteta d'esta. Mira estos al menos viuen d'això, que valtros es criticar per criticar...no nem bé, no nem bé.

    ResponElimina
  12. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  13. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  14. La Marfanta és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

    ResponElimina
  15. Mort el gos, s'acabat la rabia.
    Havent actuat Gustau, he esborrat el meu comentari.

    ResponElimina
  16. Si en el seu moment el jutje va dictar que la pensió que havia de pagar el pare als seus fills fos de 580 euros, si no ho fa està incomplint la llei i punt.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta