16 de febrer del 2011

Francesc Ferrer vol crear un grup assessor amb artistes i intel·lectuals


El nou director dels serveis territorials de Cultura a les Terres de l'Ebre, Francesc Ferrer, ha anunciat avui la possible creació d'un grup format per artistes i intel·lectuals del territori, perquè l'assessoren i col·laboren en la seua tasca. Segons publica l'ACN, Ferrer ha llençat la idea durant el seu acte de presentació oficial en el càrrec, amb la voluntat de "posar idees sobre la taula i portar-les a terme". En aquest sentit, un dels seus objectius seria el "rellançament" de la sala d'exposicions del palau Oliver de Boteller, l'edifici recentment rehabilitat i que, a més, és la seu dels serveis territorials de Cultura. Ferrer és llicenciat en Ciències de l'Eduació i el Dret, va presidir el Centre del Comerç de Tortosa durant el centenari de l'entitat, i ha estat professionalment vinculat al món de l'educació com a docent, inspector i pedagog. A més, va ser regidor de l'Ajuntament de Tortosa amb CiU i ja va dirigir els serveis territorials d'Ensenyament durant l'últim govern de Jordi Pujol.

Imatge: Ferran Bel a Facebook

1 comentari:

  1. Això de fer sales d'exposicions és molt interessant. Degut a la sala d'exposicions del Centre del Comerç hi havia un fons interessantíssim amb les obres recaudades als expositors. Suposo que a la sala de l'Oliver i Boteller també és podrà començar a fer un fons de les mateixes característiques...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta