1 de febrer del 2011

Joan Sabaté podrà seguir al Senat


L'executiva nacional del PSC ha proposat aquest dilluns el tortosí Joan Sabaté com un dels senadors socialistes designats pel Parlament de Catalunya en representació de la Generalitat. En aquest sentit, l'altra senadora proposada ha estat Assumpta Baig, de Vilanova i la Geltrú. El primer secretari del PSC, José Montilla, va ser l'encarregat de presentar la proposta a l'executiva, a petició de la direcció socialista del Senat. “Tots dos senadors ja formaven part del Senat i hem aprovat la proposta donada la bona valoració de feina i de la gestió que han desenvolupat durant els darrers quatre anys”, ha anunciat el viceprimersecretari del PSC, Miquel Iceta, en una compareixença feta ahir al migida.

Així, la federació del PSC de l'Ebre ha valorat molt positivament la notícia, ja que reforça la seua posició. A més, també manté la representació socialista de l'Ebre al Parlament espanyol, ja que Sabaté ja va ser designat senador en representació del Parlament l'any 2006. A banda, també havia estat senador en representació de la província de Tarragona durant la legislatura 2000-2003. A més de Sabaté, els socialistes ebrencs també tenen representació al Congrés dels Diputats, amb l'ampostina Lluïsa Lizárraga. Per la seua banda, Sabaté, que és president de federació del PSC de l'Ebre i candidat a l'alcaldia de Tortosa, ha agraït la confiança de l'executiva nacional del partit i de la federació ebrenca. Segons ha dit, assumeix de nou aquesta responsabilitat "amb el compromís de treballar fort per Catalunya i, molt especialment, per les Terres de l'Ebre i per Tortosa".

Foto: PSC de l'Ebre

13 comentaris:

  1. Felicitats, Sr. Joan.

    Potser ara, amb la poltrona assegurada a los Madriles, serà el moment de pensar seriosament en el futur dels socialistes a Tortosa, oi ???.

    Tots esperem la llista renovada i les propostes pels anys 2011/2015...

    ResponElimina
  2. Última bola de partida. Quan el 22 de maig de 2011 tregui 5 regidors haurà de dimitir, sí o sí, i alguns li cavaran la fossa política. Això del Senat, dura fins els principis del 2010. Hi ha eleccions generals.

    Sabaté al Senat, amb companys com Manuel Fraga, Josep Maldonado o Joan Maria Roig.

    ResponElimina
  3. Després d'afonar ICV, ara afonarà el PSC.
    Bon currículum!
    I ningú piula.

    ResponElimina
  4. canalero, hauríem de repassar una mica els números. ( no parlo dels 5 regidors, no tinc cap sondeig )
    Les eleccions generals seran l'any 2012, no el 2010. Sabaté, igual que Roig, son senadors en representació del Parlament de Catalunya, no per elecció directa a les eleccions generals i el seu mandat dura el que dura la legislatura a Catalunya ( si el Parlament no diu el contrari, suposo ) per tant, cal suposar que després d'aquestes eleccions, seran renovats fins les properes catalanes, al 2014. De la mateixa manera que ara s'han agut de nomenar els representants catalans per haver hagut les eleccions aquí, independentment que els representants hagin estat els mateixos que hi avien o no.

    ResponElimina
  5. Cucafera ja que t'agrada corregir tant (és cert, les eleccions són el 2012 i no el 2010 atès que encara no s'ha inventat la màquina del temps) t'esmeno un "agut" per un "hagut".

    ResponElimina
  6. T'has picat, canalero ? Suposo que saps que lo de l'any era l'anècdota, la categoria era lo del senador, que vaig que no dius res. Ah, tens raó amb lo de "agut", el que passa que has agafat mal dia per esmenar-m'ho; una línia més avall ho he escrit correctament. Jo, de faltes d'ortografia intento no esmenar-ne mai cap.

    ResponElimina
  7. 5, heu dit ???.

    Segons les enquestes que tinc jo, només ni asseguren 4 i no d'una manera clara ...

    Clar que tot pot canviar en 3 mesos, si hi ha renovació, programa i canvis de manera de treballar...

    I la cadira és fins al 2014, si no diu la Generalitat el contrari.

    Cucafera, canalero, no mireu tan les faltes, mireu els continguts i a resar, si sou creients...

    ResponElimina
  8. Tot sembla apuntar que passat el Maig el senyor Sabaté ja no pensarà més en les municipals. Sembla mentida com s'acaben recol·locant aquests del PSOE, si deixen un ajuntament van a un ministeri o a una embaixada o de diputat europeu o... etc.

    ResponElimina
  9. I tu, Felix Rodriquez, on vas tu ? Creus que des d'un partit i/o federació com la teua ( CIU ) pots retreure res a ningú de cap altre partit quant a col·locacions i recol·locacions ?
    Per cert, tu no ets el que proposava el Mas de Barberans com a seu dels jocs olímpics d'hivern del 2022 ?

    Ah, Joan Josep ( Juanjo ) Malras, com està? col·locat, recol·locat o requetecol·locat ?

    ResponElimina
  10. Per si m'ho vols contestar tot junt: I Joan Maria Roig ? Per posar dos exemples.

    ResponElimina
  11. Si Cucafera!!!!! Nosaltres desde Unió de Joves proposem el bonic poble del Mas de Barberans com a seu dels jocs Olimpics D'hivern de 2022. SI SOM NOSALTRES!!!!! I QUE??????
    Però com tot a n'aquesta vida te una explicació,i aquesta proposta no es algo tret de baix la maniga,sinò una manera de queixarnos per aquesta mega noticia!!!!
    Que vol dir que Barcelona es vol presentar per ser seu de les olimpiades d'hivern????
    Que el sr Hereu sa vegut l'enteniment o que????
    Tal i com estan els contes al nostre Pais,sa de tindre la cara molt dura per dir que Barcelona vol ser seu d'aquest jocs esmentats.Quan val equipar una ciutat per a unes olimpiades d'hivern? i damunt una ciutat que ni neva,ni te pistes d'esqui ni res!!!!! Es per això que nosaltres proposem al Mas de Barberans a optar per a la mateixa candidatura.
    Respecte a les col.locacions i requetecol.locacions com dius tu...no se si sabras que a la administració publica sobren mes de 40.ooo persones!!!!!i estes persones no les ha posat CIU precissament eh? Això si que es recol.locament en tota regla. 40.000 persones sas?????? casi res...ni 1 ni 2 ni 3.....40.000 persones!!!!!!! i despres parlem de recol.locament??????? en fin.....

    ResponElimina
  12. Cucafera, com a ésser mitològic m'ho prendré com a comentari que no és cert. Com a cultura popular que són els mites d'origen històric incert també cerc que és així el teu comentari.

    Sí, jo sóc amb la gent de la Unió de Joves, el que feia aquesta proposta.

    Respecte a les col·locacions, re-, requete-, etc. Demostra'm que aquestes persones que has anomenat no hagin merescut estar a on estan i que la seva tasca anterior no hagi estat ben feta.

    Et posaré alguns noms per a què reflexionis. Deixant a banda Sabaté, Lizàrraga, Maleni Àlvarez, Joan Clos...

    No tinc res més a dir.

    ResponElimina
  13. Bé us contestaré a tots dos d'una tacada:

    alejandro, com molt bé va reconèixer el teu company, en una entrevista a T.E. lo del Mas de Barberans va ser una "boutade" per aconseguir un titular, com és lògic. Per tant no cal que insisteixes. Potser quan mani Xavier Trias, vos sembli tot més bonic. Dius que a l'administració catalana sobren 40.000 persones ( suposo que no deuen ser policies, mestres o metges ). Molt bé, si tu has fet l'estudi i ho saps, endavant; el que no pots fer, si parlem seriosament, però, és dir que totes aquestes persones ( que, a més, son tot just les que sobren ) son EXACTAMENT les que van entrar en l'anterior govern. Parlem en serio, o diem xorrades ?. Estas insinuant que hi han 40.000 persones que, en el tripartit, van entrar a dit ?. No home, no, això no va passar ni quan la constitució dels Consells Comarcals.

    Felix Rodriguez,
    Tu no me'n has de posar cap de nom ( a mi ). Ets tu qui ha començat senyalant, el que has de fer es contestar pels dos que t'he posat jo.
    El que trobo veritablement lamentable, per part d'un aspirant a polític, que critiqui precisament que un polític pugui ser Senador o qualsevol altre càrrec, sense més arguments.
    Potser no és exactament del que estem parlant, però fa uns dies s'ha sabut què del total de diputats al Congres, el 100 % dels de CIU tenen altres ocupacions ( remunerades ) a banda de la de diputats/des i el 100 % participa en tertúlies ( remunerades ) de radio i televisió. Els altres partits tots ronden entre el 70/80%.

    Amb evidencies com aquesta , no crec que estigueu massa legitimats per criticar els rivals polítics.
    Ni mi va ni mi bé, però m'ha fet rabia.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta