5 de febrer del 2011

Les mocions del PSC i ICV sobre el nou hospital de Tortosa necessiten el PP

La polèmica pel fre del govern de CiU al nou hospital de Tortosa tindrà un altre capítol dilluns, quan el ple de l'Ajuntament haja de votar dues mocions presentades pel PSC i ICV. Unes propostes que, perquè puguen prosperar, necessitaran del vot del regidor del PP, Mikel Monllau, ja que el PSC i ICV no tindran prou vots si els dos regidors d'ERC voten de manera diferent a CiU, els seus socis al govern tortosí. De fet, ERC va ser el primer partit de reaccionar per defensar el nou hospital regional, i també el PP de Catalunya ha advertit que és un projecte “absolutament necessari”, segons va remarcar fa unes setmanes el diputat deltebrenc Joan Bertomeu.

Tant la moció dels socialistes com la presentada per Jaume Forcadell (ICV) estan redactades amb “voluntat de consens” i per aconseguir “un pronunciament unànime”. A més, els dos textos no desautoritzaren les declaracions del delegat de la Generalitat, Xavier Pallarès, i del secretari d'Estratègia i Coordinació de Salut, Francesc Sancho, que havien qualificat d'“engany” i de “fum” el projecte de l'hospital. “No és una moció per fer cap guerra política”, ha dit Forcadell aquesta setmana. El portaveu del PSC, Joan Sabaté, va assenyalar que no descartaven un acord amb ICV i amb la resta de grups municipals per consensuar el text de la moció, però finalment en l'ordre del dia del ple de dilluns s'ha inclòs la votació de les dues mocions.

5 comentaris:

  1. "Divide y vencerás".

    Aquesta és la màxima que aplica el Sr. F.B. en totes les seves actuacions.

    Serà que als de CIU no els fa gens de gràcia la construcció d'un hospital que varen projectar "els altres" ???.

    ResponElimina
  2. Es molt posible lo que dius.
    Pero aixi son los politics d'avui i NO pareix que pensen masa per los que realment meneixen lo pais.
    No m'agradaria que pase,pero crec que sense sang,aixo no se solucionara.
    Que quede clar que no vull que pase,pero crec que algun dia la gent explotara.

    ResponElimina
  3. Una revolució? No ho veuran els teus ulls. Bé podria arribar a passar si prohibissin el futbol, la televisió escombreria i la playstation.

    ResponElimina
  4. Ojala no pase,pero estan ficant lo cami del nostres fills molt dificil i tindrem que sobreviure d'alguna manera,no me referixo al hospital,si no a tot en general.
    Jo de moment ting faena i la novia tambe,pero hi ha molta gent que te que esta passant autentiques penuries i tot es gracies als nostres politics,que malgasten los diners en les segues xorrades i despues som natros qui paguem los seus abusos.

    ResponElimina
  5. Pos esteu tranquils que si ha de ser Maikel qui doni el vot definitiu a la moció, aquesta no sortirà endavant ni amb el salvaconducte de la Guardia Civil i el certificat de bona conducta del rector de la parròquia. I davant d'aquesta dreta que vota en bloc i sense fisures contra l'interès general del territori, els vots de les municipals seguiran anant massivament a Bel? Cada poble té allò que és mereix i encara més si els republicans donen el suport necessari...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta