24 de febrer del 2011

Xavier Pallarès afirma que Rafael Vidal serà el candidat de CiU a Ascó


El president de CiU a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, va afirmar ahir al vespre que la federació donarà suport a la candidatura de l'actual alcalde, Rafael Vidal, com a cap de llista de Convergència a l'alcaldia d'Ascó. Pallarès, que també és el delegat territorial del Govern, va fer aquestes declaracions després de la reunió que va mantenir al Palau Abària de Tortosa amb un grup de portaveus de la Coordinadora Anticementiri Nuclear de Catalunya (CANC). En aquest sentit, la CANC ha denunciat aquesta setmana que CiU haja ratificat Vidal com a candidat a Ascó, ja que es tracta d'un gest contradictori amb la posició oficial que tant CiU com el govern català han mantingut sobre el magatzem nuclear. Però la resposta de Pallarès va ser molt clara, de suport al que puguen decidir els militants d'Ascó sobre el millor candidat de Convergència al municipi.

D'altra banda, la CANC es concentrarà aquest divendres al vespre davant de la Delegació de la Generalitat a Tortosa, si en les properes hores no es produeix un pronunciament ferm i inequívoc del govern català en contra del magatzem nuclear. Ahir, Pallarès va remarcar que la posició del govern d'Artur Mas no ha canviat: "Tal i com ja va aprovar el Parlament de Catalunya estem en contra de la instal·lació de l’MTC a Ascó i, per nosaltres, el compromís del Parlament és d’estricte compliment. El Govern de la Generalitat està en contra de la instal·lació del cementiri a Catalunya”, va dir Pallarès. Amb tot, el delegat va recordar que la decisió última sobre l'MTC és competència del govern de l'Estat, i va emplaçar "els 25 diputats del PSC" a convèncer l'executiu de Zapatero, perquè "els seus companys de Madrid s’obliden d’ubicar el cementiri a Catalunya".

El tema al diari El Punt+La CANC pressiona el govern i titlla CiU d'“esquizofrènica” perquè avala Vidal+Mas confirma a Greenpeace el rebuig al cementiri nuclear


Imatge: Generalitat de Catalunya

5 comentaris:

  1. Són patètics...i encara n'hi ha que es pensen que los convergents han vingut a alliberar el País, a conduir-lo cap a un futur millor, i bla, bla, bla,...Entre els del Psoe i els Ciu, anem ven arreglats.
    Desafecció polítca? Si, gràcies.

    ResponElimina
  2. Una clara mostra de la nula credibilitat que pot oferir CIU envers la seva política "contrària" a l' ubicació del cementeri nuclear a les Terres de l' Ebre.

    ResponElimina
  3. Al menys tinguessin la decència de resoldre l'expedient que, per a callar critiques, li van obrir a l'alcalde des de Convergència.

    ResponElimina
  4. Jo només volia dir que tant de bo els dirigents polítics tinguessen el cap tan ben moblat com el que tenen els d'enfront d'ells en aquesta taula.
    Molts altres galls cantarien, i més afinats.
    Per suposat, el magatzem nuclear ni ens toca ni ens ha de tocar. Diguen el que diguen els del poder.
    Ja hem fet massa, i ara li toca a altres.
    Per exemple, als consumidors de l'energia que es genera a la Ribera d'Ebre.
    Tant de consum només beneficia als grans accionistes de les elèctriques. Als quatre aprofitats del negoci, als especuladors, mínimament a la gent de les nostres terres.
    Mireu la borsa d'ahir 24-f-11 qui va guanyar pasta.
    Una petroliera potser? Etc, etc, etc.

    ResponElimina
  5. Camps candidat a València ...

    Vidal candidat a Ascó ...

    Els Fabra continuaran a Castelló ...

    Potser caldria parlar de llistes obertes i deixar-nos de sigles o partits polítics que de manera tan poc seriosa es prénen això de les eleccions ???

    O potser pensen que estem "aborregats" ...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta