28 de març del 2011

El PSC de Tortosa confia en la remuntada


El PSC de Tortosa va omplir aquest dissabte la plaça Barcelona, entre el mercat municipal i l'antic mercat del peix, amb motiu d'un acte de la precampanya de les municipals. “Ha estat un èxit aclaparador, com una metàfora de la primavera política que s'albira per al proper del 22 de maig en què Tortosa tornarà a tenir un govern de progrés”, ha assenyalat el candidat socialista a l'alcaldia, Joan Sabaté. En aquest sentit, l'exalcalde va precisar que l'objectiu del PSC era trobar-se amb la gent, "comunicar, amb voluntat de mobilitzar l'electorat, perquè la nostra ciutat torni a ser progressista com ho ha estat en molts altres temps". Durant el seu parlament, Sabaté també es va referir a la necessitat que Tortosa, molt afectada per la crisi, es torne a revitalitzar. Així, Sabaté va acusar el govern de Ferran Bel de "deshinibir-se" a l'hora de buscar solucions locals per afrontar la crisi i la pujada de l'atur. “Cal empenta de futur i nosaltres estarem al costat de les persones, atenent allò que els preocupa, que és, en definitiva, crear llocs de treball, amb un impuls a la indústria i al creixement econòmic”, va assegurar Sabaté. El PSC va arribar a repartir més de 1.500 baldanes durant la festa. Sabaté va pujar a l'escenari acompanyat dels candidats a les EMD de Jesús, Antoni Sabaté; de Campredó, Manel Álvarez; i de Bítem, Teresa Castellà. En acabar, els socialistes també es van sumar a la iniciativa de l'Hora del Planeta en la lluita global contra el canvi climàtic, tot apagant els llums i encenent espelmes. Finalment, la festa del PSC es va acabar amb l'actuació de Los Maleantes.



Imatge: PSC de Tortosa

4 comentaris:

  1. Amb renovació de llista, nou programa i nova manera de fer política municipal és possible remuntar ... però ...

    Som molts els tortosins que ens agradaria un canvi, però de veritat, amb el Sr. Jaume Forcadell al capdavant ( estarieu disposats a donar-li suport ??? ), amb el PSC i ERC, i aplicant a Tortosa polítiques progressistes com cal, no com de 1999 a 2007 ...

    Esperarem llistes i programes, i a esperar que la gent s'anime a anar a votar, que aquesta és una altra qüestió ....

    ResponElimina
  2. Los Maleantes???? Ummmmmmmmmmm.....!!!

    ResponElimina
  3. Com xales, Mc Calan, " Así se las ponían a Fernando VII ". Bel no sé si xala tant......

    ResponElimina
  4. Veient l'hostia que s'ha arreat la Merkel, potser valdria la pena insistir en el tema antinuclear, la dreta historicament ha estat a favor i els podria passar factura.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta