2 de març del 2011

ICV veu electoralisme en el retard de la zona blava



El portaveu d'ICV a Tortosa, Jaume Forcadell, va advertir ahir del retard en la posada en funcionament de l'ampliació de la zona blava en un tram de l'avinguda de la Generalitat, al pàrquing de l'estació de Renfe, i al barri del Temple. “L'1 de març ha entrat en vigor el nou contracte, però no veiem cap línia pintada; esperem que això no siga per la proximitat de les eleccions municipals”, va dir. Segons Forcadell, la intenció del govern de Ferran Bel (CiU i ERC) seria la d'ocultar una “mesura impopular” als veïns i als comerciants. Per tant, va titllar de ”molt greu” que es demorés la instal·lació dels nous parquímetres i la pintura de les línies blaves fins després de les del 22 de maig. “Seria una mesura absolutament electoralista”, va alertar.

Amb tot, Forcadell va reiterar la seua oposició al fet que Bel vinculés l'ampliació i la gestió de la zona blava de Tortosa, durant 25 anys, com a “moneda de canvi” a la construcció del pàrquing subterrani del Rastre, una obra que farà el grup d'empreses Quatuor. ICV proposa fer pàrquings gratuïts als afores, que es connectarien al centre de Tortosa amb més transport públic.

Àudios:
-Jaume Forcadell (ICV) diu que l'explotació de la zona blava de Tortosa és la moneda de canvi del projecte del pàrquing del Rastre.
-Jaume Forcadell (ICV) sospita que encara no ha entrat en vigor l'ampliació de la zona blava a causa de la proximitat de les eleccions
-Jaume Forcadell (ICV) proposa per fer pàrquings gratuïts als afores de la ciutat, connectats amb més transport públic amb el centre de la ciutat



Publicat a El Punt

2 comentaris:

  1. Pos, la zona blava només és pels pringaos - si vols aparcar a la Generalitat, el millor zona és el carril que passa per davant del mercat, t'hi pots posar alli una bona zona sense problema :)
    A l'estació, pos, 3 quarts del mateix, et fiques a la retonda mateix amb els 4 intermitents enxufats, i au.
    I al Temple, pos, aparques damunt la vorera, que ja veus, els vianants els va bé pujar i baixar de la vorera per a "fer cames" ;)

    ResponElimina
  2. I avui he vist cotxe de l'autoescola RACC dalt de la vorera al Temple. Un bon exemple.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta