1 d’abril del 2011

Bel assegura que CiU té “el millor equip” per dirigir Tortosa quatre anys més


Domingo Tomàs i Joaquim del Pino, principals novetats de la llista · Joan Caballol, Jordi Folqué i Joan Sanahuja queden fora d'un possible nou govern ·

L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, va presentar ahir una candidatura de CiU de caràcter continuista, que va voler definir com “el millor equip possible” per dirigir el municipi quatre anys més. Amb tot, en la llista destaca la incorporació de l'exrepublicà Domingo Tomàs –el director de la Festa del Renaixement hi entra en el número 6, com a independent–, i també, en el número 9, Joaquim del Pino, que és el nou vicepresident de la Federació Catalana de Futbol. Bel també va destacar com a novetat l'entrada en el número 11 –la xifra que marca la majoria absoluta a l'Ajuntament tortosí– de l'economista Alfredo Ferré, impulsor de la Fira del Rovelló dels Reguers. De fet, si CiU només repetís els resultats actuals i aconseguís renovar els deu regidors, l'actual alcaldessa pedània dels Reguers, Esther Vidal, entraria al consistori. Fa quatre anys, Vidal va cedir el càrrec a Joan Sanahuja, l'alcalde pedani de Campredó, que ara tanca la llista perquè ha optat per centrar-se en la candidatura a la presidència de la nova EMD.

Al marge de Sanahuja, les baixes més significatives són les dels regidors Joan Caballol (Cultura i Comerç) i Jordi Folqué (Seguretat i Festes), que ara faran de suplents. Bel havia dit que no volia que hi hagués més de quatre baixes en el seu equip, i finalment han estat tres. De fet, el candidat de CiU va evitar parlar ahir del cartipàs d'un futur govern, i va insistir que primer “cal guanyar les eleccions amb el màxim suport possible”, per evitar tornar als “governs de pedaços”. Però tot indica que Domingo Tomàs podria assumir les àrees de dos dels regidors que pleguen, Festes i Cultura.

+Àudios:
-Ferran Bel explica què aportaran Domingo Tomàs i Joaquim del Pino a la llista de CiU
-Ferran Bel diu que no serà cap fracàs si CiU de Tortosa baixa dels 10 regidors
-Ferran Bel assegura que està content de poder presentar una llista de CiU continuista
-El candidat de CiU no tanca la porta a possibles pactes, tot i que puguen assolir la majoria absoluta
-Ferran Bel evita parlar del repartiment del cartipàs d'un possible nou govern a Tortosa

La candidatura de CiU a Tortosa per a les eleccions del 22 de maig

Publicat a El Punt

2 comentaris:

  1. Se que no és d'ambit local, però que pensa fer l'alcalde davant de les retallades a Salut, concretament a l'Hospital de Tortosa. Pot fer alguna cosa? O almenys dir alguna cosa? I els diputats ebrencs?

    ResponElimina
  2. Potser te rao Bel o potser no,pero de poc servix tindre lo millor equip,si a la generalitat hi ha lo pitjo govern.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta