29 d’abril del 2011

Hi haurà cara a cara entre Ferran Bel i Joan Sabaté

Ràdio Ebre (Cadena Ser) ha començat a anunciar el primer cara a cara de la història en unes eleccions municipals a Tortosa. El duel entre l'alcalde de Tortosa i candidat de CiU, Ferran Bel, i el candidat del PSC i exalcalde, Joan Sabaté, serà el primer dia oficial de la campanya, el proper divendres 6 de maig, a partir de les nou del matí. El cara a cara s'emetrà en directe, i es podrà escoltar pel 95.70 de l'FM. Fa quatre anys, el Col·legi de Periodistes ja va intentar organitzar un cara a cara entre Sabaté i Bel, però el candidat socialista va preferir no exposar-se a un cos a cos amb el candidat de Convergència, que sí que estava interessat en fer-lo per rematar la campanya que finalment havia de portar-lo a l'alcaldia. Ara el context és molt diferent, i això ha fet possible la celebració d'aquest programa històric, amb un inqüestionable interès ciutadà i, per tant, també periodístic.

Imatges: Web de Ferran Bel i Socialistes de l'Ebre

7 comentaris:

  1. Que la fuerza os acompañe,,,

    ResponElimina
  2. Val més que la cosa no s'ha acalenti

    ResponElimina
  3. També cal destacar, potser, que deu ser la primera vegada que la SER fa una desconnexió local per a emetre un debat d'aquestes característiques.
    Per cert, Mc Calan, així......en confiança, tu continues sense ser de CiU, no ? . T'ho dic perquè darrerament et veig poc equidistant.

    ResponElimina
  4. Desconnexió a aquestes hores, vull dir, clar.

    ResponElimina
  5. Canviant de tema.
    Suposo que heu sentit parlar de la presumpta manipulació d'un vídeo a Punto Pelota per tal de demostrar que Pepe no va tocar Alves a la falta de l'expulsió. Pos bé ara n'hi han ( de vídeos ) que intenten demostrar la manipulació:
    Per als marfanteros:
    Mireu, mireu

    ResponElimina
  6. Es diu per Tortosa, que Ferran Bel ja ha pactat el proper govern municipal amb el Partit Popular. Potser ho hauria d'explicar, perquè els votants més nacionalistes de CiU coneguessin quines podrien ser les prioritats dels propers anys: un govern municipal entre un assessor fiscal i un Administrador de l'Hisenda Pública. Una combinació ben curiosa, a la que cal afegir a una regidora d'urbanisme, casada amb un promotor urbanístic. I no és bonic això, tortosins i tortosines, que les "famílies" sempre manin a aquesta ciutat..

    ResponElimina
  7. El penjarà algú a internet?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta