20 de maig del 2011

El candidat d'EBIN, a #acampadatortosa


El candidat d'Ebrencs Independents (EBIN) a l'alcaldia de Tortosa, Rafael López, ha estat aquest divendres al vespre una de les persones que ha volgut dirigir unes paraules als indignats concentrats a la plaça d'Alfons XII. "Hem d'acabar d'una vegada amb aquesta mafiada", ha afirmat referint-se a l'actual sistema política i financer. De fet, López fa dies que propugna, a través de la xarxa, els principis del llibre escrit per Stéphane Hessel. "Participeu en la vida política, no permeteu que prenguin les vostres decisions. Indigneu-vos, subleveu-vos, crido a l’insurrecció pacífica", ha escrit el candidat d'EBIN en algun dels seus comentaris al bloc d'EBIN, però també a Facebook.

11 comentaris:

  1. Rafa ets la pera!
    Ets un dels pocs que fa política sense ser polític (o sense lladre)
    Esperem que tinguis sort diumenge, si més no te la mereixes! I poder demostrar que amb ganes i paciència es poden arribar a fer petites grans coses.
    Bé jo marxo a "reflexionar"

    ResponElimina
  2. Aquí està la mare dels ous. Si es fa política, s'és polític. Lo de " sense ser lladre " ho trobo massa fàcil i sobre tot injust.

    ResponElimina
  3. No es pot ser polític sense ser fer política?

    ResponElimina
  4. en deu hi haure algun que encara deu estar mes nervios del que estava.

    ResponElimina
  5. Ja sé que a EBIN se'ls ha putejat una mica, que no tenen un duro, que les seues propostes són una mica folkloriques (curiosament són partidaris de dixar lo monument igual, ves quina cosa...), que no se'ls hi dona protagonisme, vale que fiquen una nota de color a la campanya (més que en les pallassades del PSC) però aprofitar la campanya per fer-se vore ell que és un alcaldable, ho trobo bé que vaigue, però com un ciutadà més, qualsevol intent de fer-se vore crec que és propaganda indirecta el.lectoral. Veus Núria, lo que te dia abans que me feia temor de vatros...aiii, i oco no se t'atragante l'Alcover Moll!!

    ResponElimina
  6. saberut aquest home tb deu ser un ciutada qualsevol i per aixo tb es un "indignat" dic jo eh?. i sol va parlar uns pocs minuts si hagues volgut fer campanya hagues fotut un parlament de 45 min. hi hagues nombrat el nom del partit. no trobes?

    ResponElimina
  7. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  8. No té falta raó Kaesar, té tot el dret del món a indignar-se com un ciutadà qualsevol, però al ser un alcaldable els seus actes poden ser (o no) malinterpretats com a partidistes. No va demanar el vot, però es pot pensar que va anar allí per poder reclutar uns quants vots en el seu interès...i crec que no és este l'esperit de les acampades.

    ResponElimina
  9. Saberut,jo coneixo a Rafa de fa molts anys i fa molts de temps que esta intentant convense a la gent de fer actes con estes acampades.
    Ahir Rafa era un mes dels que se manifesten i te puc asegurar que ho sent com lo que mes.
    Aixo de que ho va fer per vots no es veritat i de fet te videos que ha grabat fa anys que aixi ho demostren.
    Potser jo al teu lloc pensaria lo mateix,pero este cop estas equivocat.

    ResponElimina
  10. Espero equivocar-me...de veritat. Però compte en lo que feu.

    ResponElimina
  11. Gracies.
    No vos fallarem,si tenim la sort d'entrar.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta