6 de maig del 2011

'El programa del PP té propostes bones, boniques i barates'


"El programa del PP conté propostes bones, boniques i barates. La situació de crisi econòmica ens força a unes propostes austeres i assenyades. A l'Ajuntament d'una ciutat de 34.000 habitants cal fer menys política i més gestió municipal". Això és el que afirma el candidat del PP, Xavier Dalmau, en una entrevista que aquest divendres publica el diari El Punt. Dalmau assegura que al PP estan convençuts de poder recuperar molts dels votants que el partit va perdre fa quatre anys, i afirmar que la proposta de CiU de fer una zona lúdica a la part buida de les pilastres de l'antic pont del tren sembla "molt complicada i cara de fer". El candidat també diu que l'Ajuntament ha estat pot reivindicatiu en temes com la vegueria de l'Ebre, i apunta alguna de les propostes urbanístiques del programa del PP: la unió dels barris del Temple i de Sant Llàtzer amb una gran rampa, que supere el canal de l'Esquerra i les vies del tren, i la instal·lació d'unes escales mecàniques per pujar a l'hospital Verge de la Cinta.

+Llegiu l'entrevista íntegra a El Punt

5 comentaris:

  1. Tinc un amic que diu, "bueno, barato, pero dura poc rato" ...... en fi, teniu dibuix de la "gran rampa" ??? M'intriga. Encara que sigui en paper i llapis, per aixo de l'austeritat ...

    ResponElimina
  2. Pos jo dic....bueno, bonito i barato i a la vora del cami, no pot ser.

    ResponElimina
  3. Qui ofereix el que pot oferir, res a dir…

    ResponElimina
  4. Bueno, bonito i barato no és un eslogan dels molts treballadors marroquins que es dediquen a la venda ambulant?

    ResponElimina
  5. No deixa de ser curios, que el Sr. Dalmau en el últim Estel, digui menys impostos. Tot just ell, que és el cap d'Hisenda, que cruixeix a tributs, sancions, recàrrecs i interessos als pobrets autònoms del territori.

    Igual és que ara serà diferent. Una coalició electoral entre el recaptador i un assessor econòmic, pot suposar canvis de criteris.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta