6 de maig del 2011

Relaxació abans de la batalla electoral


CiU presenta la llista amb una festa pública, mentre el PSC prepara el cara a cara d'avui entre Ferran Bel i Joan Sabaté · A l'Ebre només hi ha dues llistes més que el 2007 ·

L'alcalde de Tortosa i candidat de CiU a la reelecció, Ferran Bel, va presentar en societat la seua llista electoral ahir al vespre, en una festa prèvia a la inevitable enganxada de cartells. L'acte va tenir lloc a la plaça Barcelona, entre el mercat municipal i l'antic mercat del peix, amb una atracció inflable per als més menuts i un grup de cultura popular. Amb algun problema tècnic –una pujada de tensió elèctrica va provocar que s'espatllés el sistema d'àudio–, Bel va anar cridant a l'escenari les altres 20 persones, més els cinc suplents, que formen part de la candidatura de CiU. Bel va destacar en tot moment la qualitat del seu equip, però sobretot va fer una crida a la mobilització dels militants i de l'electorat de CiU. Segons l'alcalde, només als seus adversaris polítics els interessa donar per fet que CiU obtindrà ara la majoria absoluta. Així, el candidat convergent, que és un seguidor declarat de l'Espanyol, no va tenir cap problema a citar l'entrenador del Barça, Josep Guardiola, tot assegurant que “res està decidit fins a l'últim minut del partit”.

A pocs metres d'allà, en un restaurant de la plaça de l'Ajuntament, estaven sopant els membres de la candidatura de Joan Sabaté i l'equip de campanya del PSC. Durant les hores prèvies a l'enganxada de cartells van estar preparant l'inici de la campanya i, sobretot, el cara a cara entre Bel i Sabaté que tindrà lloc aquest matí a Ràdio Ebre. Però la plaça de l'Ajuntament havia de ser el lloc de trobada dels diversos candidats que aspiren a l'alcaldia de Tortosa. En el conjunt de les Terres de l'Ebre, hi ha un total de 204 candidatures, dues més que fa quatre anys, tot i que enguany hi ha llistes a les noves EMD de Campredó i Bítem.

Publicat a El Punt

7 comentaris:

  1. "Sílvia dixit" ( sic ). ¿?....
    Ultimes paraules de Bel al cara cara amb Sabaté a Radio Ebre.

    ResponElimina
  2. "Segons l'alcalde, només als seus adversaris polítics els interessa donar per fet que CiU obtindrà ara la majoria absoluta"
    Gustau, no hi ha dubte, ets un adversari polític de Bel: A la tertúlia de Radio Tortosa de la setmana passada, que feu els dijous per la tarde, vas dir "Ferran Bel ho té relativament fàcil per a superar de llarg la majoria absoluta" .

    ResponElimina
  3. No és memòria, Gustau, ha coincidit que quan he llegit el teu article, acabava d'escoltar el podcast del programa de la setmana passada. Ho he tingut a huevo. D'aquí, la transcripció literal, també.

    ResponElimina
  4. Tot depèn de la davallada del PSC i la "pujada" d'ERC, PP i/o ICV. Això si. Si torna a arribar als 10 regidors, podrà escollir company de viatge. ERC, ICV, PP i/o PXC i EBIN, cas que en surti algun. 700 vots necessiten.
    Surt de favorit Bel. Que no s'amagui més en excuses "mourinyistes" o "guardiolistes".
    Bla, bla, bla, bla....

    ResponElimina
  5. Jotabe; Gustau també ha declarat públicament que Bel ha estat un gestor eficient, amb el que estic plenament d’acord.

    ResponElimina
  6. Este Gustau.....
    Mc Calan, i en lo de majoria absoluta també estàs d'acord, que es del que parlàvem ?. O és que no ho pots dir pel perill de ser tractat d'adversari polític ?
    Vinga mullat, ara plou.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta