11 de maig del 2011

ERC convertiria la Masada de Bítem en un centre d'innovació agroalimentària


El candidat d'ERC a Tortosa, Josep Felip Monclús, va participar dilluns en el míting de presentació de la candidata republicana a la presidència de l'EMD de Bítem, Salomé Ortiz. L'acte va aplegar 150 persones al casal. Monclús va proposar convertir la Masada en un centre de tecnologia i innovació agroalimentària. De fet, l'antiga colònia ja va ser adquirida per la Generalitat el 1934 per a usos agrícoles experimentals.

Publicat a El Punt

Imatge: ERC de Tortosa

2 comentaris:

  1. ´Patètica la manipulació de la profesió de metge per part del sr. Monclús per la fotografia en la campanya electoral.

    No s´ha de barrejar mai les professions amb la politica, aquest és una falta de respecte cap a la resta del col.lectiu, ja que no tots son d´ERC.

    ResponElimina
  2. Home, la imatge es podrà dir que agrada, desagrada, què és publicitàriament encertada o no etc. però patètica, que falta al respecte i manipulació ?.......dir-la o no dir-la. Tots el partits, als tret que destaquen de tots els components de les llistes, expliquen la professió o a que es dedica cadascun d'ells, llavors ? en aquest cas el que han fet es destacar-ho encara més lligar-ho amb l'eslògan de ciutat saludable i visualitzar-ho en la foto amb la bata i fonendoscopi de metge.
    Jo, de moment, el que veig a la foto ( de la noticia, en aquest cas ) és molta gent per un poble com Bitem i un partit com Esquerra, potser és el que cou....

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta