11 de maig del 2011

Forcadell (ICV) proposa dos nous pàrquings gratuïts a Ferreries i el Temple



El candidat d'Iniciativa-Entesa per Tortosa, Jaume Forcadell, va proposar ahir dos grans aparcaments gratuïts en superfície, que es construirien als barris de Ferreries i del Temple. El primer es faria entre el carrer Camí dels Codonyers i la via del tren, tot aprofitant que en pocs mesos la via verda permetrà aprofitar l'antic pont del ferrocarril com a passarel·la de vianants. Així, el pàrquing no només resoldria els problemes d'aparcament a Ferreries, sinó que podria ser utilitzat per la gent que volgués entrar al centre de Tortosa a peu. “La gent hi deixaria el cotxe i en tres o quatre minuts ja serien a l'altra banda del riu, a la zona del parc municipal”, va assenyalar Forcadell. D'altra banda, el segon dels pàrquings dissuasius s'habilitaria a la plaça del Bimil·lenari, una zona “que ara sembla un camp de patates”. El candidat ecosocialista va precisar que caldria millorar la connexió dels diversos pàrquings dissuasius amb el transport públic, trobar un altre emplaçament per als circs que s'instal·len a la ciutat, i fer gratuïta la zona blava per als clients del mercat, a partir d'una compra mínima.

+Àudios:

2 comentaris:

  1. Ai, pensar que la gent caminaria "3 o 4 minuts" és molt pensar!!
    Si per anar a l'Escola del Temple, tenim els aparcaments de la zona "Alquqeza" a 2 minuts, i la gent prefereix aparcar en doble fila, damunt de les voreres, als passos de vianants .... és que el temps és or !!

    En serio, em sembla bones propostes, els aparcaments a les afores, en una ciutat menuda com Tortosa, pero també fa falta una mica de reflexionar per part d'alguns conductors.

    ResponElimina
  2. "Más de lo mismo"... Traje i a inventar-se propostes... Bueno, com que diuen que són ecologistes (sort que va ploure a Barcelona, que si no ja tindriem transvasament!) sempre podran plantarne mes de pataques....

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta