27 de maig del 2011

Guia per veure la final Barça-Manchester en pantalla gegant


Onada de pantalles gegants a les Terres de l'Ebre, per veure la final de la Lliga de Campions d'aquest dissabte entre el FC Barcelona i el Manchester United. A la capital del Baix Ebre, la Penya Barcelonista de Tortosa i el Club Deportiu Tortosa, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tortosa i de TortosaSport, instal·laran una pantalla gegant a la pista nova de l'estadi municipal, és a dir, a la pista de futbol sala del costat de l'antiga Casa Sant Antoni. Hi haurà servei de barra i cadires des d'una hora abans de l'inici del partit, que començarà a les 20.45 hores. L'accés serà gratuït per a tothom i, a més, durant el partit se sortejarà una samarreta oficial del FC Barcelona signada per tots els jugadors blaugrana, així com entrades per veure el Barça al Camp Nou i altres obsequis.

També hi haurà pantalla gegant, com ja és habitual, a l'EMD de Jesús. En aquest cas, els blaugrana podran seguir el partit en directe des de la pantalla gegant que s'instal·larà a la Pèrgola de l'EMD de Jesús. Hi haurà servei de bar amb begudes i entrepans.

D'altra banda, a l'Hort de Cruells de Roquetes, la Penya Barcelonista Mont-Caro i l'Ajuntament de Roquetes també instal·laran una pantalla gegant. Els socis de l'entitat tindran un entrepà de baldana i un refresc, a més d'una zona reservada fins 30 minuts abans del partit. A banda, també hi haurà el sorteig d'una samarreta del Barça i d'un pastís amb els colors blaugrana, gentilesa de Distribucions Llopis.

A l'Aldea, la pantalla gegant s'instal·larà al pavelló poliesportiu, amb accés gratuït. També hi haurà una pantalla gegant al pavelló poliesportiu de Santa Bàrbara, i al pavelló de patinatge d'Amposta, amb venda d'entrepans i begudes, i accés gratuït. També a la capital del Montsià, la Sala Sotavento ha previst instal·lar una pantalla gegant amb un especial "Final Champions" des de les set del vespre, amb els millors vídeos del millor Barça de la història i la final de dissabte amb l'àudio del programa 'El Barça juga a Rac1'. Finalment, també a Amposta, la terrassa Oqio&Clubzigrama posarà una pantalla gegant, i en acabar el partit, si el Barça ha guanyat la Copa d'Europa, convidarà tots els clients a una copa de cava.

5 comentaris:

  1. Millor en directe a la Plaça Catalunya!

    ResponElimina
  2. si perfecte! Anem a celebrar que els mossos han fotut mastegots a uns per que d'altres puguen saltar i fer lo babarota

    ResponElimina
  3. Per aquí anàvem...uns si i els altres no, com no vesteix la Metròpoli que tingue una gent protestant de tan "bon govern".
    Au, a omplir hospitals de feina.... i s'han fet mal los repartidors de caldo de tant fer anar la mà dura.
    Brase visto!

    ResponElimina
  4. Quina casualitat que Mas estigue a London!!!!!

    ResponElimina
  5. Qui agredeix qui?
    http://www.youtube.com/watch?v=aDFdwUY2Oks

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta