6 de maig del 2011

Iniciativa revela que ha gastat 13.317 euros en propaganda electoral


El candidat d'Iniciativa-Entesa per Tortosa, Jaume Forcadell, ha complert el seu compromís de revelar el cost de la seua precampanya i campanya electoral. Finalment, seran 13.317 euros amb 96 cèntims. Un pressupost “marcat per l'austeritat”, i que ha servit Forcadell per assegurar que Iniciativa està preparada per governar Tortosa “amb austeritat pressupostària”. De fet, ha reptat les altres forces a fer públiques les xifres dels seus pressupostos. “Veient com se'ls gasten en època de crisi, no és estrany que després, quan governen, passi el que passa”, ha dit.

Publicat a El Punt

6 comentaris:

  1. El gasto que s'han fet en els llibretets de propaganda de CIU no deuen ser tant baratos. Haurien de publicar-ho tots els grups, per veure com es despilfarra i no és gasta en coses per a la ciutadania.

    ResponElimina
  2. Una xifra que estic segur que quan la sàpiguen En Saura, La Imma i Baltasar, encara els hi semblarà poc austera pels habitants que som. Ja saps com les gasten aquests ecopijosostenibles…

    ResponElimina
  3. Potser tots els partits hauríem de reflexionar sobre si és necessari gastar-se tants diners a les campanyes electorals doncs en temps de crisis pot donar una mala imatge de cada el ciutadà, ja que no hem d’oblidar que aquests diners surten del contribuent.

    Al PP s’ha decidit tirar avant una campanya sense grans luxes, adaptant-nos als temps que corren i amb una gestió eficient de cada un dels euros que hem de gastar i d’això en sap bastant el nostre alcaldable.

    ResponElimina
  4. McCalan, et veig molt "activiste". Números, si us plau.
    Gutijaume, ja publicareu la vostra despesa no?
    Endavant els que queden per dir-la, sense fer d'amagatotis!
    O no rebreu pagues dels ciutadans, a tant per vot?

    ResponElimina
  5. XIII; amic meu; lo meu no es activisme, es sentit comú. I el sentit comú no es perd amb la edat, sinó ets presa de l’Alzehimer.

    ResponElimina
  6. També cal recordar, però, allò de que és el menys comú dels sentits. I no cal que arribi l’Alzheimer, no, Mc Calan. Fins i tot es perd quan arriben càrrecs ( no nomes en política ), diners, noves situacions de poder i, sobre tot ara, quan es tracta d'analitzar el rival polític....

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta