6 de maig del 2011

El ‘Mercat Fam' obre a la biblioteca de Tortosa

Una exposició explica com evitar la mort de cinc milions d'infants menors de cinc anys ·

L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i Jon Sicilia, portaveu d'Acció contra la Fam, van inaugurar ahir l'exposició Mercat Fam: Obert 24 hores, que es veurà fins el 28 de maig a la planta baixa de la biblioteca Marcel·lí Domingo. Amb la mostra, que simula un supermercat, Acció contra la Fam ha volgut posar rostre a la fam utilitzant com a escenari el Sahel, al sud del Sàhara, una de les regions més afectades per l'escassetat d'aliments. En concret, l'exposició explica per què “la fam és injusta”, i què es pot fer per evitar que cada any morin cinc milions de xiquets menors de cinc anys en un planeta que és capaç de produir aliments per al doble de la població actual. “A Tortosa també hi ha gent que està passant fam i entitats que treballen des de la proximitat, però no podem perdre de vista el problema global”, va afirmar Bel. Abans, l'exposició ja s'ha pogut veure en poblacions com Barcelona, Girona o Sitges.



Publicat a El Punt

1 comentari:

  1. No sé quines són les soluciona a la fam que dona el senyor Bel, però segur que amb els diners que CiU ha invertit en la campanya, amb aquells llibrets tan bonics i plens de color, alguna cosa més profitosa s'hagués pogut fer.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta