30 de maig del 2011

Pancartes a l'institut J. Bau en contra de les retallades de la Generalitat


La façana principal de l'institut J. Bau de Tortosa té penjades, des de fa uns dies, diverses pancartes en contra de les polítiques de retallades de la Generalitat. Aquest matí de dilluns, a més d'alguna bandera del Barça celebrant la victòria a la Lliga de Campions, s'hi podia veure una pancarta en defensa de l'ensenyament públic, així com una altra reclamant "Qualitat" i una tercera amb el lema "No a les retallades". En aquest sentit, aquest dimecres, 1 de juny, els instituts públics tortosins tenen programada una marxa que arribarà fins al pont de l'Estat. "No ens podem quedar sense fer res quan l'educació pública catalana està patint el pitjor atac des de fa molts d'anys", han assenyalat fonts del professorat a través d'un comunicat. Amb tot, la mobilització més important està convocada per al 8 de juny, també dimecres, a partir de les 18.30 a la plaça de l'Ajuntament. Així, també han estat cridats a manifestar-se els professionals de la sanitat pública i la resta de ciutadans.

1 comentari:

  1. Gustau, encara hi hauría més pancartes, sinó fos perquè un polític tiquismiquis les fes treure per la polícia el mateix dia de les eleccions. Podríes investigar quí va ser i que en van fer de les pancartes?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta