29 de maig del 2011

Pastissos i galetes del Barça campió en una pastisseria de Tortosa


Una pastisseria del carrer Sant Blai de Tortosa ha volgut arriscar-se, i aquest dissabte al matí tenia l'aparador ple de pastissos i galetes que ja donaven el FC Barcelona com a campió de la final de la Champions League, tot i que el partit no es jugava fins a les 20.45 hores del mateix dissabte. Al cap d'un parell d'hores, vam poder comprovar que havien venut gairebé totes les existències. Finalment, els que van comprar els pastissos se'ls van poder menjar molt de gust, ja que el Barça no només va donar una lliçó de futbol a tot el món, sinó que va poder aixecar la seua quarta Copa d'Europa després de véncer el Manchester United per 3-1.

2 comentaris:

  1. Gustau, per mera curiositat: Pallarés, la Inglesa o la que hi ha més amunt, pujat a mà dreta i de la qual no recordo el nom? Gràcies.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta