7 de maig del 2011

'A Tortosa hi ha esquizofrènia urbanística'


El candidat d'Iniciativa-Entesa per Tortosa, Jaume Forcadell, afirma aquest dissabte, en una entrevista publicada pel diari El Punt,que al municipi no s'ha fet una aposta estratègica de ciutat amb la recuperació del nucli antic, on actualment hi ha 2.500 habitatges buits. Segons Forcadell, el procés de despoblament de la ciutat antiga no s'ha aturat. "A Tortosa hi ha esquizofrènia urbanística, i si no ho corregim continuarà passant: es despobla el nucli antic i es generen guetos", ha remarcat. Així, Forcadell també hi afegeix que, si no es produeix un creixement demogràfic, la ciutat no hauria de créixer urbanísticament. El candidat ecosocialista també assenyala que cal dignificar el nucli antic, ja que fins ara només s'han arranjat carrers. "Cal acompanyar la iniciativa privada perquè aposte pel nucli antic, un barri on han d'haver-hi serveis". En aquest sentit, Forcadell ha recordat la proposta d'Iniciativa de crear un parc d'aventura al recinte de les Avançades de Sant Joan. D'altra banda, insisteix a criticar l'operació de Ferran Bel per construir el complex de noves piscines, ja que "serà una obra faraònica que costarà 49 milions d'euros" que hipotecarà l'Ajuntament durant els propers 25 anys. A més, assegura que no seria bo que CiU aconseguís la majoria absoluta, i critica el PSC per no haver fet "el que calia" durant aquests quatre anys.

+Llegiu l'entrevista íntegra al diari El Punt:
-“L'Ajuntament no ha fet res contra la crisi”

1 comentari:

  1. Senyor Forcadell, vostè pot comprendre que a ningú li agrada que la manca de rehabilitació durant molts anys de tot un barri, obligui ara a un esponjament de cases declarades en ruïna que eviti situacions de perill. Jo no parlaria d’esquizofrènia urbanística, sinó d’una instint natural de conservació que fa desallotjar aquestes cases abans de trobar-te dins quan cauen...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta