10 de juny del 2011
Platigot promou els plats amb cogombre als restaurants de Tortosa
Iniciativa dels restauradors de Tortosa per contrarestar la crisi dels cogombres que ha provocat l’alerta sanitària a Alemanya. La junta de l’associació Platigot, que agrupa un centenar de bars, restaurants i hotels de Tortosa, ha enviat una carta a tots els seus associats, en què els anima a incorporar el cogombre en les seues tapes, aperitius i menús. La portaveu de Platigot, Margaret Nofre, ha explicat que la idea és incentivar el consum del cogombre, amb l’objectiu de solidaritzar-se amb els pagesos i l’agricultura del país. D’altra banda, la portaveu de Platigot ha volgut destacar les propietats culinàries i nutricionals del cogombre, així com les millors maneres de preparar-lo per fer-lo més digestiu.
A més, Platigot ha anunciat que penjarà receptes fetes amb cogombre en el seu web, que es pot trobar a l’adreça d’internet platigot.com. Platigot té l’objectiu de donar a conèixer la cultura gastronòmica de Tortosa amb un servei innovador i de qualitat, vinculant-la als productes de les Terres de l’Ebre. Al llarg de l’any, Platigot organitza nombroses activitats i jornades gastronòmiques. Les properes seran les vuitenes jornades de Cuina Cajún, que es faran del 27 de juny al 3 de juliol, coincidint amb la divuitena edició de la Mostra de Jazz de Tortosa.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.