13 de juliol del 2011

Aigües de Tortosa presenta un portal a internet i un número gratuït d'atenció les 24 hores


Aigües de Tortosa ha presentat aquest dimecres el seu nou portal web, que inclou una oficina virtual a través de la qual es poden fer diversos tràmits i consultes, com lectures dels comptadors o l'històric de consums amb gràfics. Per fer-ho, només cal introduir el DNI electrònic o bé amb el nom d'usuari i la contrasenya que facilitarà l'empresa mixta. A més, Aigües de Tortosa també ha presentat un nou telèfon gratuït d'atenció 24 hores, el número 900194998, perquè els 16.000 abonats del servei puguen comunicar les avaries o bé fer les seues reclamacions reclamacions. Aquestes són, precisament, dues de les iniciatives de millora de servei al ciutadà, a la qual es va comprometre el nou soci tecnològic privat d'Aigües de Tortosa quan va entrar en l'accionariat de l'antiga Empresa Municipal de Serveis Públics (EMSP) l'any passat.

L'alcalde de Tortosa i president de l'empresa, Ferran Bel, ha donat avui els detalls del nou servei amb el conseller delegat, Manuel Ayza. Bel ha afirmat que iniciatives com aquesta generen valor afegit al servei d'Aigües de Tortosa, i ha recordat que aquest projecte s'emmarca en el procés de modernització i d'implementació de l'administració electrònica en tot l'àmbit municipal, que es va iniciar durant el mandat anterior. "Hem de fer possible que, cada vegada més, els ciutadans puguin fer la major part dels tràmits municipals des de casa seua", ha afirmat l'alcalde. Al marge d'aquestes novetats, l'alcalde ha volgut recordar que l'Ajuntament de Tortosa ha congelat enguany les tarifes de l'aigua, malgrat que altres municipis han optat per apujar-les. Per la seua banda, Ayza ha apuntat que el nou web podrà incorporar altres eines, com l'ús del correu electrònic o del telèfon mòbil de l'usuari, amb l'objectiu d'agilitzar el sistema d'informació i avisos.

Imatge: Ajuntament de Tortosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta