13 de juliol del 2011

Creix la indignació a l’Aldea per la variant

L’alcalde anuncia mobilitzacions si el Ministeri de Foment no reprèn les obres de la circumval·lació de l’N-340 durant l’estiu · 'L'Entrevista' amb Dani Andreu s'emet aquest dimecres a les 21.30 hores a Canal 21 Ebre ·

L’alcalde de l’Aldea, el republicà Dani Andreu, ha lamentat aquest dimecres que encara no té cap resposta del ministeri de Foment, sobre la data en què s’han de reprendre les obres de la variant de la carretera N-340. El Ministeri de Foment va aturar els treballs el 30 de juny de l’any passat, a causa de la retallada en les inversions del govern de l’Estat. Andreu ha exposat quina és la situació del projecte durant una entrevista a Canal 21 Ebre.

Andreu ha advertit, també, que la part que s’ha executat de les obres ja està molt deteriorada. Així, l’alcalde no ha concretat quin tipus de mobilitzacions farà l’Aldea si al llarg d’aquest estiu no es reprenen les obres. Tanmateix, Andreu ha apuntat que la indignació va en augment i que podrien tornar a tallar l’actual N-340.

El projecte de Fadesa · En la mateixa entrevista, l’alcalde de l’Aldea també s’ha referit a la gran urbanització que Martinsa-Fadesa va deixar a mig fer a la finca de la Palma. Segons Andreu, la constructora ha signat un conveni amb un banc per acabar les obres d’urbanització i perquè les primeres 200 cases del complex residencial puguen rebre la llicència de primera ocupació.

D’altra banda, Andreu ha anunciat que, tot i que Esquerra ha obtingut majoria absoluta, tornarà a integrar el PSC al govern municipal de l’Aldea. Finalment, el també expresident del Consell Comarcal ha lamentat que CiU pactés amb el PP al Baix Ebre, tot i que el pacte de govern amb Esquerra hagués funcionat correctament durant el mandat anterior.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta