10 de juliol del 2011

Com estacionar al lloc de l'alcalde de Tortosa sense que et posen una multa


La trobada de cotxes clàssics que aquest dissabte hi havia a Tortosa va oferir una imatge ben curiosa. Ni més ni menys que un Citroën Dyane 6, amb matrícula antiga de València, estacionat en el lloc de la plaça d'Espanya reservat oficialment a l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel. I com que era un activitat autoritzada, no només es va salvar d'una multa segura, sinó que hi havia altres cotxes clàssics estacionats en els llocs reservats per als vehicles oficials. De fet, tota la plaça -que és majoritàriament zona blava-, estava tancada al trànsit i ocupada per aquestes veritables relíquies del motor. Casualment, aquest dissabte just feia dos anys que, el 9 de juliol del 2009, va haver una certa polèmica política a Tortosa, quan el PSC va denunciar un "greuge comparatiu" amb els regidors del govern de CiU i ERC. En sortir del ple, els socialistes van veure que al costat de la multa que hi havia al parabrisa del cotxe del seu portaveu, Joan Sabaté, hi havia el vehicle d'un membre del govern amb una targeta de nova creació, un cartró que li permetia estacionar el cotxe a l'espai reservat per als «vehicles autoritzats» de la plaça de l'Ajuntament. Teòricament, només l'alcalde tenia un lloc reservat a la plaça, i els regidors del govern i de l'oposició havien de deixar els seus vehicles a pocs metres, en el pàrquing de la plaça d'Alfons XII. Però en la pràctica no era així, i la policia local multava aproximadament el 20% de la corporació.

13 comentaris:

  1. Com estacionar on vulguis a Tortosa - fica els 4 intermitents ...

    ResponElimina
  2. Algú encara pensa que les persones tenim, o podem tenir, ètica personal?
    I llavors, que esperes pe a fer-te un implant.
    O a cultivar-la per a que sigue, a més, ecològica, en el sentit propi del terme, al marge de qualsevol tergiversació de la paraula.
    Clar, si ho fan tots, per que no jo?
    Pos tu mateix!
    (aclariment, no va per ningú en particular).

    ResponElimina
  3. Pues jo estic fart que a la zona de les motos, aparquen els cotxes, no tenen prou aparcaments els cotxes que tenen que ocupar els pocs llocs que podem aparcar les motos els joves.

    ResponElimina
  4. I els no tan joves David!! encara no he vist ni una multa per aparcar al lloc de les motos!com sempre en lo de les multes tinc la impressió que fan lo que volen. I això que comentes és lo pa nostre de cada dia.

    ResponElimina
  5. Pos jo, a més dels cotxes que aparquen al lloc de les motos, encara estic més fart ( per perillós ) de les motos que avancen pel mig del pont, hi vinguen cotxes de cara o no. Els agafaria pel coll i els fotria baix al riu.
    Completament d'acord en que no s'ha d'aparcar al lloc de les motos, ara, les motos que aparquen a la vorera i que rarament denuncien, sempre ho fan perquè tenen els seus llocs d'aparcament ocupats ?

    ResponElimina
  6. En el meu cas sí, i d'altres també segur, però clar que no tots,ja gent que per no anar a buscar l'aparcament de motos, es posen damunt de la vorera que tenen més a prop. I tens tota la raó en lo de adelantar pel mig del pont.

    ResponElimina
  7. Gustau, diria que el Citroën que es veu a la imatge, és el 2CV ( dos cavalls ) el Dyane 6 és un altre model més "modern" .

    http://motor.terra.es/especiales-coches/articulo/citroen-dyane-1967-63022.htm

    http://usuarios.multimania.es/dyane6/principa/pricipal.htm

    ResponElimina
  8. Gustau amic meu jo penso que mescles naps i ous una activitat que no és futbol,ni futbol sala,perquè ho mescles en política han fet algo ilegal??? No entenc este atac a un gent no mata cap animal... van estar un parell d'hores , serà millor deixar està plaça per fer firastocs i que els del clàssics vagin a una altra població... com tot a "MORTOSA" Animo Gustau!

    ResponElimina
  9. La meua crítica no és cap a la trobada de clàssics, activitat que m'agrada i que tots els anys intento veure. Torna't a llegir l'article. La crítica és als privilegis que tenen alguns regidors per poder estacionar a la plaça de l'Ajuntament. L'alcalde ha de poder aparcar. Però tots els regidors del govern també, si a principis del mandat anterior es va dir que no?

    ResponElimina
  10. Jo només dic que aprofitar un nòticia bonica de coches clàssic i polititzar-la mesclar-la o li lo que li vulgues dir fican enfasi en la "Zona blava",damunt una noticia de fa dos anys, no mola però jo crec no t'ha sortit molt bé..
    Si es un dyane 6 més modern 2cv però classic..

    ResponElimina
  11. ravelajant, ni li ha sortit molt bé, ni li ha sortit molt mal, simplement ha donat joc a una notícia de els cotxes clàssic i al mateix temps s'has parlat dels privilegis de l'alcalde, per tant el que es tracta és un periodista que sap el que es fa i que sap com connectar dos notícies en dues.

    revalajant vols dir que no t'ha sortit a tu malament aquesta jugada al Gustau?

    ResponElimina
  12. Bueno si es 2X1 es oferta "com lo Mercadona"jo no entenc l'estil periodístic però polititzar un acte públic obert a tothom,amb l'alcalde que ni debia estar,osti tu ,no ho entenc??damunt una noticia de fa 2 anys... no entenc res,
    però era un comentari la mar de pacific....perdoneume per l'incordio... salut i festa..

    ResponElimina
  13. Bueno és una notícia que va sortir a la llum fa 2 anys lo dels luxes de l'alcalde, però és un fet actual encara, perquè això està passant ara encara. I s'ha aprofitat que va ha passat ara el dels cotxes i és una cosa curiosa.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta