8 de juliol del 2011

Jordi Jardí (CiU), nou president del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre


L’alcalde de Tivissa, el convergent Jordi Jardí, ja és el nou president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre. L’acte de constitució del consell i la proclamació del nou president s'ha fet aquest dijous al vespre, en una sala a vessar de públic. Hi havia una gran expectació, ja que CiU ha recuperat la presidència de la Ribera d’Ebre després de vuit anys de governs comarcals entre el PSC i Esquerra. De fet, només el grup de CiU, que té la majoria absoluta, va presentar candidatura a la presidència de l’ens. Jardí va agrair l’abstenció de socialistes i republicans en la votació.

El nou president del consell de la Ribera d’Ebre va afirmar que caldrà prendre algunes decisions complicades, i també d’altres “difícils d’entendre”. Però Jardí va dir que la seua prioritat seran les persones i les mesures per sortir de la crisi, en la línia de l’acord signat fa uns mesos per totes les forces polítiques de la comarca. Per la seua banda, el portaveu d’Esquerra i expresident comarcal, Bernat Pellisa, va oferir una oposició constructiva, “de diàleg i de consens”, al nou govern de Convergència i Unió. Tanmateix, Pellisa va advertir que no acceptaran retallades en l’estat del benestar, i que seguiran rebutjant el magatzem de residus nuclears. Tot seguit, el portaveu del PSC, Josep Solé Arnal, va desitjar “sort i encert” al nou president. El conseller socialista va garantir que el seu grup farà costat al govern de Jordi Jardí en els temes importants per a la Ribera d’Ebre, una comarca amb enormes possibilitats.

Imatge: Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta