25 de juliol del 2011

La segona fase de Tres Cales podrà tenir 2.290 habitatges, 927 més dels previstos


La Comissió d’Urbanisme aprova un increment de l’edificabilitat al pla parcial de la segona fase de la urbanització de Tres Cales a l'Ametlla de Mar·

La Comissió d’Urbanisme de les Terres de l’Ebre ha aprovat aquest dilluns donar llum verd a una modificació del pla parcial de la segona fase de la urbanització Tres Cales de l’Ametlla de Mar. La principal conseqüència de l’informe favorable de la comissió d’Urbanisme és que els promotors podran construir-hi un total de 2.290 habitatges, enfront dels 1.363 habitatges que permetia edificar el planejament anterior. La segona fase de la urbanització Tres Cales té una superfície de 152 hectàrees. Tanmateix, aquesta només és una modificació més d’un pla parcial que va començar a tramitar-se l’any 1984, però que mai ha arribat a desenvolupar-se. El director general d’Urbanisme, Pere Solà, ha explicat que l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha modificat el pla de la segona fase de Tres Cales per ajustar-lo al nou pla d’ordenació urbana, en vigor des del novembre del 2010. Amb tot, el consistori de la Cala haurà de mantenir el sòl d’equipaments i els sostres residencials i hotelers previstos en el pla parcial.

La Comissió d’Urbanisme també ha aprovat una actuació residencial al sector de la Simpàtica, a Tortosa. El director general d’Urbanisme també ha explicat que Deltebre ha demanat una pròrroga en la tramitació del pla de Riumar 4, ja que vol ajustar el planejament a les afectacions previstes en aquesta zona del Delta com a efecte del canvi climàtic.

1 comentari:

  1. Au vinga, més massificació a les cales de l'Ametlla quin fàstic. A veure quan arreglen la carretera de Sant Jordi del sector mar, que en 40 anys no l'he vist reasfaltada ni de casualitat.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta